PAZARDA OYUN CEZASI HAKSIZ REPORT ÇÖZÜM!

HeaveN

Üye
Selam değerli arkadaşlar değerli yönetici adminlerim bu gün 1 ve 2 saatlik dışarı çıktım Petshop gidip hayvanlarıma yem alcaktım eve geldim böyle bişeyle karşılaştım
ceza sistemine girmişim ingilizce ne oldunu merak ettim Google türkçe çeviri okudum ( makro tespit edildi ceza olarak oyunu yeniden başlatmalısınız, daha sonra gerçek bir makro tespiti olup olmadığına karar vermek için günlüklerinizi kontrol edeceğiz, bunun gerçek bir tespit olup olmadığını tespit edersek karakterinizin tespit edileceği ) parantez içinde yazı haksız report edenlere lütfen ceza verilsin kimler report ettiği ben şimdi bitane kötü insan yüzünden nie ban iyiyim ? sizce haklı değilmiyim bu tür reportları pazar yapanlara lütfen ceza verilsin insanların haklarına giriyolar severek oynuyorum 7/24 saat oyunu çok güzel oyun grafik kalitesi ve itemler olsun kasma sistemi tam istediğim oyun ama bu tür reportlara çözüm bulun macro yüzünden ban yemek istemiyorum teşekkürler.!

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    4.9 MB · Görüntüleme: 82

HeaveN

Üye
Bu galiba pazarda duranaların hepsine çıkıyor
Bilerek report ediyolar bence atak ban yesin diye pazarda report nedir :) gereksiz bir report kullanımı var sağ tık seçeneklerinde her önüne gelen report ediyo düşün
oyun düzenini bozuyolar bu kişiler 10 tane böyle report yesem ban yesem sistem tarafından haksızlık olcak 50 report düşün bide pazar kurmasakmı acaba

Guinness

Üye
Bu son güncellemeden sonra gelen bir durum. Biri sizi report ettiği için değil de sistemsel bir hatadan dolayı bir çoğumuza durduk yere bu çıkıyor ve böyle bir sorun oluşuyor. Yönetim ekibi bunun farkında olduklarını ve çözeceklerini açıkladılar.

Sağ üstten ekran görüntünüz ile ticket oluşturursanız yardımcı olacaklardır.

lMorteux

Üye
Bilerek report ediyolar bence atak ban yesin diye pazarda report nedir :) gereksiz bir report kullanımı var sağ tık seçeneklerinde her önüne gelen report ediyo düşün
oyun düzenini bozuyolar bu kişiler 10 tane böyle report yesem ban yesem sistem tarafından haksızlık olcak 50 report düşün bide pazar kurmasakmı acaba
Sen şimdi oyuna giremiyormusun

Baykahraman

Üye
dünde bende çıkmış anlam veremedim bu ne diye :) Warriorum pazara bırakmıştım geldim bu var. Sonra devam ettim pazara bu seferde biraz zaman geçtikten sonra kod girme ekranı geldi .

Paris

Üye
Merhaba,

Bahsi geçen durum hakkında ekibimiz en kısa sürede aksiyon alacak ve makro tespit sistemlerimizin yapay zekası her geçen gün daha da akıllı hale getirilecektir. Gelişme sürecinde makro kullanmayan oyuncuların hesapları hakkında işlem yapılması söz konusu değildir.

L0D0S

Üye
Aynı uyarıyı balık tutarken aldım. Umarım yoktan yere kimse mağdur olmaz. Tedirgin ediyor

Paris

Üye
Aynı uyarıyı balık tutarken aldım. Umarım yoktan yere kimse mağdur olmaz. Tedirgin ediyor
Bahsettiğim gibi sadece yetkili ekibe LOG gönderiliyor ve inceleniyor. Makro kullanmayan oyuncuların endişelenmesine gerek yok, merak ettiğiniz soruları Resmi Rise Online World discord sunucusunda bulunan #row-support kanalından bizlere sorabilirsiniz.

Resquection

Üye
Kullanmıyorsanız endişelenmemeniz gerekiyor. Kullanıyorsanız yapacak bir şey yok. Haksız yere işlem yapılacağını sanmıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt