Pazardaki Fiyatları Durdurmak Için Beyin Fırtınası

gamion596

Üye
Arkadaşlar pazardaki eşyaların fiyatları çok hızlı bir şekilde düşüyor. Tabiki de düşecek bir itemden çok fazla giriş oluyor lakin chest gibi sürekli kırılan ama çok fazla girişi olan eşyalarda bile hiç sabit durmuyor. Galia'da şu an wooden chest 300k ve pazarda çok fazla var. Bence chestlerle Lucky Draw olabilir veya buy pazar gibi bir şey olabilir çünkü mağlum diğer oyunda Md'lerin fiyatları bile çok sabit kolay kolay düşmez düşşe bile olduğu yere gelir eski serverlerde bile çok düşük değildir ama Galia'da çoğu epic silah şu an 200-300k.

-Bence acil bir şekilde buy pazar gelmeli oyuna. Çünkü gelirse birileri Golden Snake al sat yapacak birileri kutular için buy açacak ve fiyatların sabit fiyatı olacak keşke serverin ilk günkü günden beri buy pazar olsaydı şu an chest fiyatları iyi olurdu. Şu an söylüyorum çünkü yarın bir gün İnferno gelecek oradaki gemlerde de aynı şey olacak. Birde bu buy pazar olursa buy pazarı açan kişiden %3 komisyon olur ve krallıklar için ek gelir olur bunu da ya silebilirsiniz ya da kral daha fazla çekiliş yapar dağıtır falan.

-Diğer bir öneri fiyatların Min fiyatı olması, bu da başka bir öneri Mesela pazara wooden chesti 500k'ya koyabileceğiz Minator'u minumum 900k falan bu da pazarı ayakta tutabilir.

-Diğer bir önerim ise, etkinlik eşyalarını Lucky draw'da kullanmak. Yeni lucky draw gelsin ve Wooden Chest'leri oraya koyabililelim yarin bir gün inferno gemleri için de olur onlar daha pahalı olur ve daha fazla gold silinir bu sayede.

Sizinden fikirleriniz varsa bu konuya yazabilirsiniz arkadaşlar çünkü item farmı kalmayacak artık pvp serveri edasında her şey 100k'ya satacağız bunu durdurmalıyız.

yetiyet

Üye
hagard 3-4-5-6 / haddar 3-4-5-6 toplamda 8 kanal her kanalda 3 slot runic, 8x3=24 24 saatte 20 adet arch sword atıyor diyorlar. Sdece afk farm ile oyuna runiclerden 480 adet arch sword, 96 vixen giriyor. 1 günde söyleyeceklerim bu kadar

Ha bir de şunu söyleyeyim, malum oyunda buy pazar var görüyoruz. Bu oyunda da her şeyin mafyası var bir de başımıza buy pazar mafyaları çıkmasın

Son düzenleme:

Bi Aforoz

Üye
Aşırı drop girişi var oyuna. Bu çok saçma . Daha 1 ayını doldurmamış olan sunucuda shaker gibi bir item 500 k lara düştü. Golden snake 200 k =) İtem çöplüğüne döndü ortalık. İtemlerin silineceği bir yöntem olmalı . Ya da droplar kısılmalı. yoksa 3. aydan itibaren arvadla aynı olur.

gamion596

Üye
Kesinlikle haklsınız, Aarvad'da bu golden snake gibi itemler çok uzun süre değerliydi.

Row açık olan kanallardan item atmamalı kesinlikle.

zukcu

Üye
O kadar fazla item girdi ki artık kapatsalar ne olacak? alan aldı yapan yaptı. 1 ayda 9 basıldı. Ha az mı az ama basıldı. Üzücü

Gensuke

Üye
fırtına yaratmaya gerek yok en büyük sebebi rowa'nın aktif edilebildiği kanallarda drop olması buna bağlı olarak türeyen 341235235 pcli kişiler yönetim de çoklu hesap kullanımına bir sınırlama getirmeyeceğini söylediği için bir çözüm yok maalesef ya oyunu bu şekilde kabullenip oynayacağız ya da bırakacağız çoğu oyuncu muhtemelen elit pre çekip günlük zindan yakıp çıkar oyundan artık

zukcu

Üye
fırtına yaratmaya gerek yok en büyük sebebi rowa'nın aktif edilebildiği kanallarda drop olması buna bağlı olarak türeyen 341235235 pcli kişiler yönetim de çoklu hesap kullanımına bir sınırlama getirmeyeceğini söylediği için bir çözüm yok maalesef ya oyunu bu şekilde kabullenip oynayacağız ya da bırakacağız çoğu oyuncu muhtemelen elit pre çekip günlük zindan yakıp çıkar oyundan artık
elite pre ile zindana girilmiyor ama çoğu oyuncu bırakıyor zaten bugün itibariyle başlayanların preleri bitti. Artık bırakabilirler

The Matrix

Üye
İlk ayın dolmasıyla premium ve kozmetiklerin süresi bitti. Aktif olarak oyundan tanıştığım çoğu insan ya ilk sunucu Aarvad'a döndü ya da malum oyuna tekrar döndüler bunu 1. ayın dolmasıyla itemlerini satan oyuncuların 1 günde gb fiyatını 4 lira düşürmesinden ve stokları doldurmasından anlayabilirsiniz. Oyuncu popülasyonunun aktif bir kısmı yavaşça bırakmaya başlıyo. İlk sunucu Aarvad'a göre aşırı hızlı ilerleyen bu iki sunucunun ömrü Aarvad'ın çeyreği bile olamayacak gibi. Aarvad açıldıktan 2 yıl sonra yeni serverlerin geldiğini düşünürsek bir diğer server/serverlerin 2 yıldan daha kısa bir sürede gelebileceği varsayımında bulunmamız sanırım yanlış olmaz bu sebepten ötürü life skill kasanlarda bırakmaya başlıyorlar.

Dropların kısılması ve lucky draw etkinliğinde Aarvadda olduğu gibi elit itemler karlılığında katılım sağlanması tarzında şeyler getirilmesi gerek, Aarvadda elit bir itemi markete sattığımı hatırlamıyorum.

yetiyet

Üye
İlk ayın dolmasıyla premium ve kozmetiklerin süresi bitti. Aktif olarak oyundan tanıştığım çoğu insan ya ilk sunucu Aarvad'a döndü ya da malum oyuna tekrar döndüler bunu 1. ayın dolmasıyla itemlerini satan oyuncuların 1 günde gb fiyatını 4 lira düşürmesinden ve stokları doldurmasından anlayabilirsiniz. Oyuncu popülasyonunun aktif bir kısmı yavaşça bırakmaya başlıyo. İlk sunucu Aarvad'a göre aşırı hızlı ilerleyen bu iki sunucunun ömrü Aarvad'ın çeyreği bile olamayacak gibi. Aarvad açıldıktan 2 yıl sonra yeni serverlerin geldiğini düşünürsek bir diğer server/serverlerin 2 yıldan daha kısa bir sürede gelebileceği varsayımında bulunmamız sanırım yanlış olmaz bu sebepten ötürü life skill kasanlarda bırakmaya başlıyorlar.

Dropların kısılması ve lucky draw etkinliğinde Aarvadda olduğu gibi elit itemler karlılığında katılım sağlanması tarzında şeyler getirilmesi gerek, Aarvadda elit bir itemi markete sattığımı hatırlamıyorum.
Ben aarvaadda aylarca 8tem ve pendant görmedim. 7 arch gibi eşyalar bile değerliydi bir süre

Melancholic

Üye
Hepimiz premium yenileme dönemindeyiz. Açıkca görülüyor ki rowa kullanan oyuncular hem daha çok kanalda farm atabiliyor. Hem de piyasayı düşürüyor. Rowasız farma teşvik edilebilmesi için çok radikal bi değişiklik lazım, ben haddarda/hagardda kolay kolay rowasız parti ekibi bulabileceğimi düşünmüyorum. Oyuncuya albenisi olması için drop farkı şart diye düşünüyorum.

Otistik

Üye
Oyuna giren materyal sayısı arttıkça fiyatlar düşmeye devam edecektir. Oyuncuları bu materyalleri kullanmasına teşfik edecek etkinliklerde oyuna gelmesini isterdim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt