İstek Pazardayken CPU & GPU Kullanımı Sınırlandırma

JohnPlane

Üye
Pazar kurduğumuz zaman normal oyunu oynadığımız gibi bir performansa ihtiyaç olmadığını düşünüyorum çokta önemli bir konu bence pazardayken CPU ve GPU %5 ile sınırlandırabileceğimiz bir ayar seçeneği olursa güzel olur pazar yaparken bilgisayarda başka işlerimizide yapabiliriz veya oyun oynayabiliriz kendi açımdan söylüyorum Fifa veya Lol oynamak isterim çar pazardayken

ilkades

Üye
kesinlikle katılıyorum. Tüm ayarları en dip yapıyorum oyun minecrafta dönüyor ama ona rağmen aynı cpu kullanımı. Grafikleri lowa çekersen gpu kullanımını azaltabiliyoruz ama cpuda böyle bişey yok

Akc

Üye
Pazar kurduğumuz zaman normal oyunu oynadığımız gibi bir performansa ihtiyaç olmadığını düşünüyorum çokta önemli bir konu bence pazardayken CPU ve GPU %5 ile sınırlandırabileceğimiz bir ayar seçeneği olursa güzel olur pazar yaparken bilgisayarda başka işlerimizide yapabiliriz veya oyun oynayabiliriz kendi açımdan söylüyorum Fifa veya Lol oynamak isterim çar pazardayken
Bu dediğinin çok basit bir yöntemi var OFFLINE MERCHANT. Oyunun altyapısında mevcut olan bu sistemi hayata geçirmeliler.

N3v3N

Üye
Ah sistemi geldiğinde itemleri aha koyup karakteri boşa cikartabileceksin. 7/24 pc nin pazarda durmasına gerek kalmayacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt