Pazardayken makro uyarısı gelmesi?

Killerduke

Üye
Dorionda pazar kurmuştum. Eve geldiğimde bir uyarı sonucu pazarımın bozulduğunu farkettim. Makro tespit sisteminiz düzgün çalışıyor mu?
makro.jpg

levge

Üye
Sistemde sorun var update atacaklarmış çözdüklerinde herkes için aynı durum var binekte dururken afk kaldım banada vermiş geldiğimde gördüm.

Tengrikut

Üye
"Dorionda pazar kurmuştum. Eve geldiğimde bir uyarı sonucu pazarımın bozulduğunu farkettim."
en son satılan iteminizin saati 17:09 resimi aldığınızdaki saat 17:50

Makro uyarısı pazar bozulmasına yol açmamakla birlikte forumda arama yaparek makro uyarı sistemiyle ilgili çalışmaların devam ettiği yönünde yönetimin açıklamalarını bulabilirdiniz.

levge

Üye
"Dorionda pazar kurmuştum. Eve geldiğimde bir uyarı sonucu pazarımın bozulduğunu farkettim."

Makro uyarısı pazar bozulmasına yol açmamakla birlikte forumda arama yaparek makro uyarı sistemiyle ilgili çalışmaların devam ettiği yönünde yönetimin açıklamalarını bulabilirdiniz.
Veya dc açık olsa orada anlık sorabilirdi dimi buda bir seçenek

Tengrikut

Üye
Veya dc açık olsa orada anlık sorabilirdi dimi buda bir seçenek

Yönetim enerjisini oyunun geliştirilmesi güncelleştirilmesi harcamalı bence. Bilgiye ulaşmak kolay oyun içi yardım sistemi - discord raw-support yardım bölümü - forumda açılan konular - diğer oyuncular. iyi oyunlar

Son düzenleme:

Killerduke

Üye

En son itemim 17.09'da satılmış. Pazarımda satılmayı bekleyen başka itemler de vardı. Benim eve geliş saatim 17.50 ve pazarım bozulmuştu. Bilip bilmeden yorum yapıyorsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt