İstek Pet Binek Karakter Bağlılığı

sOmbra

Üye
Benimde 7 günde bir binek/pet satın alınmaması gerektiği yönünde bir isteğim var, en azından premium alan kişilerin premium süresi boyunca bunları kullanabiliyor olması lazım.

Alkoer

Üye
güncelleme sonrası matta ve cloak lar bankaya konulur hale geldi. 1lv yan çarımın üstüne alıp kullanabildim matta ve cloak ı. fakat binek ve pet hala aktarılmıyor.

Digna Nyx

Üye
güncelleme sonrası matta ve cloak lar bankaya konulur hale geldi. 1lv yan çarımın üstüne alıp kullanabildim matta ve cloak ı. fakat binek ve pet hala aktarılmıyor.
Aktif olarak kullandığın matta ve cloak mı yoksa telafi ödüllerini karakterin üzerinde hiç kullanmadan bankaya koyup aktarmaktan mı bahsediyorsunuz? Eğer ilk seçenekse bunda bir gelişme var demektir, sıra pet ve bineklerde.

Alkoer

Üye
Aktif olarak kullandığın matta ve cloak mı yoksa telafi ödüllerini karakterin üzerinde hiç kullanmadan bankaya koyup aktarmaktan mı bahsediyorsunuz? Eğer ilk seçenekse bunda bir gelişme var demektir, sıra pet ve bineklerde.
evet 51lv priestimde oyun açıldığından beri kullandığım matta ve cloak ı 1lv yan çarda kullandım. henüz telafi ödüllerine dokunmadım. ama pet ve binek malesef yan çarda hala yok.

Digna Nyx

Üye
İlerleyen güncellemelerde pet ve binek için de aynı işlevi getirdikleri zaman çok daha güzel olacak. Sabırla bekliyor ve destekliyoruz.

Digna Nyx

Üye
Konu günceldir. Ben dahil birçok oyuncu pet ve bineklerin account bound olması taraftarıdır.

Digna Nyx

Üye
Konu günceldir, umarım bir sonraki güncelleme ile birlikte bu konu hakkında da bir gelişme yaşanır.

Alkoer

Üye
Direkt olarak maddi gelir sağlayan bir konu. Hiç bir olumlu cevap göremedik şuana kadar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt