Arkadaşlar peti ve bineği yan chara devredemiyor muyuz ?
madebodom M Üye Katılım 17 Nis 2022 Mesajlar 32 Puanları 8 8 May 2022 #1 Arkadaşlar peti ve bineği yan chara devredemiyor muyuz ?
Vision Senior Moderatör Katılım 12 Kas 2020 Mesajlar 1,265 Puanları 113 8 May 2022 #2 Merhaba, maalesef mümkün değil.
madebodom M Üye Katılım 17 Nis 2022 Mesajlar 32 Puanları 8 8 May 2022 #3 Abi ben 90 lira para verdim premium aldım bir de şimdi yan chara petle binek mi alacağım ya düzeltin şu durumu lütfen saçma olmuş..
Abi ben 90 lira para verdim premium aldım bir de şimdi yan chara petle binek mi alacağım ya düzeltin şu durumu lütfen saçma olmuş..
Atom0619 Üye Katılım 3 May 2022 Mesajlar 165 Puanları 43 8 May 2022 #4 madebodom' Alıntı: Abi ben 90 lira para verdim premium aldım bir de şimdi yan chara petle binek mi alacağım ya düzeltin şu durumu lütfen saçma olmuş.. Genişletmek için tıkla ... Pet ve bineklerin karaktere bağlı olması o kadar sacmaki. Bence account bound olmalı. Yetkililer umarım bunu görür ve düzeltirler.
madebodom' Alıntı: Abi ben 90 lira para verdim premium aldım bir de şimdi yan chara petle binek mi alacağım ya düzeltin şu durumu lütfen saçma olmuş.. Genişletmek için tıkla ... Pet ve bineklerin karaktere bağlı olması o kadar sacmaki. Bence account bound olmalı. Yetkililer umarım bunu görür ve düzeltirler.