Ping Sorunu Ne Zaman Çözülecek ?

KAYBERENN

Üye
Bana kimse firma kaynaklı demesin 5 gün boyunca ip tracert testi yapıldı firmamın Network ekibi tarafından 3 haftadır ping sorunu yüzünden oyundan keyif alamaz oldum yapılan ip ve tracert sonuçlarında sunucu tarafına geçince ping yükseldiği kanıtlandı rapor sonuçlarını oyun yönetiminede ilettim destek bileti olarak sonra gelip genel bir ıps operatör kaynaklı sorun olarak açıklandı

2. olarak ping sorunu sadece yoğun camplarda var örnek veriyorum sunucu kaynaklı olduğunu şuradan bile anlayabiliyorsunuz

crstal girince insanlar ping düşüyor yada blody girince neden böyle bir sorun firma kaynaklı gibi lanse edilip yanlış yönlendiriyorsunuz insanları ?

firma değiştirip masraf etsinler diye mi sorun yaşamayanlarda var evet ama yaşayanları yanlış yönlendirmeyin

crash yiyende var yemeyende oyunda evet sorunlar var düzeltilecek farkındayım ama yanlış bilgi veriyorsunuz ? kanıtlıyoruz bir yardımcı oldugunuz konuda yok

bu şekilde olmaz bilginiz olsun insanları sogutup ön yargı oluşturuyorsunuz

HeaveN

Üye
Düzelir inşAllah ping zindan oluyo oyun yeni daha düzeltirler

Hazerfen

Üye
Kesinlikle oyun motorundan, ue5'e çekseler bile sorun düzelmeyecek.
Düzelmesi için 5 yılda harcadıkları toplam para kadar harcama yapmaları gerekiyor :D

Tolgun

Üye
Dorion 2 de Dummy ye 10 saniye icinde de 4-5 r vurdum Dorion 5 de 8 tane r vurdum 10 saniye icinde :S inß Pk da öle fark etmiyodur.

MaRaKeSH

Üye
oyunun en büyük sorunu optimizasyon, çözülmeyecek bir sorun değil ama zaman alacaktır harita aşırı büyük çünkü. zaten sorunda burda başlıyor bu kadar büyük bir haritada yürüyünce ben kendim yorulduğumu hissediyorum. gerek varmı bu kadar büyük bir haritaya tartışılır. alanlar küçülürse sanki bir esneme olacaktır diye düşünüyorum. çok iyi bilgisayarlarda bile low ayarlarda oynabildiğimizi düşünürsek oyunun minimum gereksinimlerinin oyuncu dostu olmadığı aşikar. aynı motoru kullanan world bir çok oyun var birileri başarmış demekki imkansız değil sabretmek lazım

birol2003

Üye
Beyler gözden kaçan bir durum var ROW diğer uluslararası oyun firmaları gibi yüksek bütçeli bir oyun değil, bunu yönetim geçenlerde bir mesajında da farklı bir konuya cevap verirken söyledi zaten, bu şu demek.
1. Ekip çok profesyonel değil, çok bilgili insanlarda olsa tecrübeleri çok az yeni yeni pişiyorlar (bunu film izler gibi hepimiz izliyoruz zaten)
2. Yeteri kadar test ekipmanları yok, test ortamını yayına açmadan önceki testleri bile kullanıcıların sistemleri ile yaptıklarını twitch yayınlarından birinde söylediler ama yine konu farklıydı ama anlayan anladı durum.
3. Burası Türkiye ve Datacenter dediğimiz ortamlar reçetede yazdığı gibi değil, asla verilen veriler saha test ortamı verileri olmayıp, sistem devreye girince patladığında farkedilir, bazen bunun geri dönüşü olmayabilir radikal bir kararla ivedi DC nin değişmesi lazım, ama bu ciddi para yükü demek burada da bize iş düşüyor pamuk eller cebe yani.

Bakın benimki naçizane bir fikir katılırsınız veya katılmazsınız o size kalmış ama bunu yapabilirseniz inanın etkileri bizim faydamıza olacak, şu site üzerinden gb çekme işini bırakın, ha paramı lazım marketten item çekin koyun pazara satış mümkün olunca zaten dakikalar içinde satılır, pot satın pet satın sc satın ama parayı roko ya ödeyin web sitelerine ödemeyin, web sitesine giden paranın oyunun geliştirilmesine gram katkı sağladığı yok, illa GB lazımsa size marketi aracı koyun, karakter ya çok pahalı bir şey satacaksanız NFT olarak satın veya alın ama her seferinde roko games leyhine biy şeyler yapın.

Oyundaki eksikleri sürekli dile getirmek çözüm sağlamaz, sağlamıyor da gördüğünüz gibi ; bardağa dolu tarafından bakalım nelerin eksik olduğu değil nelerin yapıldığını görmeye çalışın.

morganlefay

Üye
Katılıyorum, mesela dün akşam 00:10 a kadar deli gibi lag vardı. Sonra millet dungeona girmeye başlayınca lag azaldı. Sorun çözülene kadar dvden dungeona girişler kapatılabilir, insanlar gereksiz yere dvde kalabalık yapıp lag yaptırmaz oyuna

KAYBERENN

Üye
Beyler gözden kaçan bir durum var ROW diğer uluslararası oyun firmaları gibi yüksek bütçeli bir oyun değil, bunu yönetim geçenlerde bir mesajında da farklı bir konuya cevap verirken söyledi zaten, bu şu demek.
1. Ekip çok profesyonel değil, çok bilgili insanlarda olsa tecrübeleri çok az yeni yeni pişiyorlar (bunu film izler gibi hepimiz izliyoruz zaten)
2. Yeteri kadar test ekipmanları yok, test ortamını yayına açmadan önceki testleri bile kullanıcıların sistemleri ile yaptıklarını twitch yayınlarından birinde söylediler ama yine konu farklıydı ama anlayan anladı durum.
3. Burası Türkiye ve Datacenter dediğimiz ortamlar reçetede yazdığı gibi değil, asla verilen veriler saha test ortamı verileri olmayıp, sistem devreye girince patladığında farkedilir, bazen bunun geri dönüşü olmayabilir radikal bir kararla ivedi DC nin değişmesi lazım, ama bu ciddi para yükü demek burada da bize iş düşüyor pamuk eller cebe yani.

Bakın benimki naçizane bir fikir katılırsınız veya katılmazsınız o size kalmış ama bunu yapabilirseniz inanın etkileri bizim faydamıza olacak, şu site üzerinden gb çekme işini bırakın, ha paramı lazım marketten item çekin koyun pazara satış mümkün olunca zaten dakikalar içinde satılır, pot satın pet satın sc satın ama parayı roko ya ödeyin web sitelerine ödemeyin, web sitesine giden paranın oyunun geliştirilmesine gram katkı sağladığı yok, illa GB lazımsa size marketi aracı koyun, karakter ya çok pahalı bir şey satacaksanız NFT olarak satın veya alın ama her seferinde roko games leyhine biy şeyler yapın.

Oyundaki eksikleri sürekli dile getirmek çözüm sağlamaz, sağlamıyor da gördüğünüz gibi ; bardağa dolu tarafından bakalım nelerin eksik olduğu değil nelerin yapıldığını görmeye çalışın.
güzel anlatımın için teşekkür ederim

KAYBERENN

Üye
piste bugün 650 min pingle girdim hayırlı olsun

Ekli dosyalar

• resim_2022-07-29_235803163.png
    resim_2022-07-29_235803163.png
    12.4 KB · Görüntüleme: 43

Lolgamelol2

Üye
ıps operatör kaynaklıysa neden diğer oyunlarda aynı sorunu yaşamıyoruz cidden komik bir açıklama:D

Larcade

Üye
sorun tamamıyla oyunla alakalı.oyunda map değişince pingte değiişiyor dolu olan pk alanlarında ping uçarken krallıklar yada haddar gibi yerlerde ping çok düşük..
şimdi oyun yönetimi ne dedi kendi internet sağlayıcılarınız la alakalı sorun dedii..
yani benim bilmem ne ...net diyorki ;
dur bakayım sen pk mı atıcan al sana 300 ping..
hmm şimdi de çok az oyuncunun olduğu mapemi geçtin hadi acıdım sana al bakim 8 ping.

Durum bu kadar trajii komik...
Umarım oyun yönetimi emin olmadan bunun gibi açıklamalar yapmaz.
Etkinlik değil sorunlara acil çözüm ihtiyacımız olan bu...

Bogateg

Üye
sorun tamamıyla oyunla alakalı.oyunda map değişince pingte değiişiyor dolu olan pk alanlarında ping uçarken krallıklar yada haddar gibi yerlerde ping çok düşük..
şimdi oyun yönetimi ne dedi kendi internet sağlayıcılarınız la alakalı sorun dedii..
yani benim bilmem ne ...net diyorki ;
dur bakayım sen pk mı atıcan al sana 300 ping..
hmm şimdi de çok az oyuncunun olduğu mapemi geçtin hadi acıdım sana al bakim 8 ping.

Durum bu kadar trajii komik...
Umarım oyun yönetimi emin olmadan bunun gibi açıklamalar yapmaz.
Etkinlik değil sorunlara acil çözüm ihtiyacımız olan bu...
Bende farkettim bunu özellikle kalabalık pvp ortamlarında aşırı bir ping oluşuyor , haddar geçiyorum ping 5 e felan düşüyor sorunun internet saglayacilardan kaynaklandığı yok tamamen oyunla alakalı inşallah tez zamanda çözülür bu sorun

melih42

Üye
ping lagmı oluyor beyler okcu oynuyom yani basıyom basıyom vurmuyo skıl bugun berbat çıktım oyundan sinir etti

KAYBERENN

Üye
ping lagmı oluyor beyler okcu oynuyom yani basıyom basıyom vurmuyo skıl bugun berbat çıktım oyundan sinir etti
knk normal değil mi bugün oyuna girdim pist hızım 880 lerde buyur buda ss

Ekli dosyalar

• resim_2022-08-01_000147354.png
    resim_2022-08-01_000147354.png
    19.4 KB · Görüntüleme: 28

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt