KAYBERENN
Üye

Bana kimse firma kaynaklı demesin 5 gün boyunca ip tracert testi yapıldı firmamın Network ekibi tarafından 3 haftadır ping sorunu yüzünden oyundan keyif alamaz oldum yapılan ip ve tracert sonuçlarında sunucu tarafına geçince ping yükseldiği kanıtlandı rapor sonuçlarını oyun yönetiminede ilettim destek bileti olarak sonra gelip genel bir ıps operatör kaynaklı sorun olarak açıklandı
2. olarak ping sorunu sadece yoğun camplarda var örnek veriyorum sunucu kaynaklı olduğunu şuradan bile anlayabiliyorsunuz
crstal girince insanlar ping düşüyor yada blody girince neden böyle bir sorun firma kaynaklı gibi lanse edilip yanlış yönlendiriyorsunuz insanları ?
firma değiştirip masraf etsinler diye mi sorun yaşamayanlarda var evet ama yaşayanları yanlış yönlendirmeyin
crash yiyende var yemeyende oyunda evet sorunlar var düzeltilecek farkındayım ama yanlış bilgi veriyorsunuz ? kanıtlıyoruz bir yardımcı oldugunuz konuda yok
bu şekilde olmaz bilginiz olsun insanları sogutup ön yargı oluşturuyorsunuz
2. olarak ping sorunu sadece yoğun camplarda var örnek veriyorum sunucu kaynaklı olduğunu şuradan bile anlayabiliyorsunuz
crstal girince insanlar ping düşüyor yada blody girince neden böyle bir sorun firma kaynaklı gibi lanse edilip yanlış yönlendiriyorsunuz insanları ?
firma değiştirip masraf etsinler diye mi sorun yaşamayanlarda var evet ama yaşayanları yanlış yönlendirmeyin
crash yiyende var yemeyende oyunda evet sorunlar var düzeltilecek farkındayım ama yanlış bilgi veriyorsunuz ? kanıtlıyoruz bir yardımcı oldugunuz konuda yok
bu şekilde olmaz bilginiz olsun insanları sogutup ön yargı oluşturuyorsunuz