Ping Sorunu.

RionLi

Üye
Screenshot_1.png

Merhabalar ben yurt dışından oynuyorum "Exitlag" programı kullanıyorum ping düşürmek için buna rağmen 200-300 arası gidip geliyor bu sorunu yaşayan bir tek benmiyim ? Yurt dışı kaynaklımı yoksa yurt içi oynayan arkadaşlar bu sorunu yaşıyormu zaman zaman oynanamaz hale geliyor oyun

Lolgamelol2

Üye
Ekli dosyayı görüntüle 8457

Merhabalar ben yurt dışından oynuyorum "Exitlag" programı kullanıyorum ping düşürmek için buna rağmen 200-300 arası gidip geliyor bu sorunu yaşayan bir tek benmiyim ? Yurt dışı kaynaklımı yoksa yurt içi oynayan arkadaşlar bu sorunu yaşıyormu zaman zaman oynanamaz hale geliyor oyun
bir ingiliz yayıncı var ingiltereden yayın açıyor her hangi bir lag sorunu yaşamıyor.

PENCHE

Üye
Bu oyun ici gosterilen ping tam dogru olup olmadigi tartisilir. Cunku bazen 400-500 gosteriyor bana. Normal bir oyunda bu ping ile karakterlerin hareket etmemesi lazim ama hersey normal gibi hissettiriyor.

HeaveN

Üye
ping çok var bu sorunu çözenler vardır bence çözülür biraz araştırmak lazım

Hedvein

Üye
Sunucu restorasyonu şart gibi görünüyor. Stabil bir oyun tecrübesi için biraz iyileştirme yapılabilir.

RionLi

Üye
bir ingiliz yayıncı var ingiltereden yayın açıyor her hangi bir lag sorunu yaşamıyor.
Exitlag programı satın aldım öyle zor oynayabiliyorum bende yayın açıyorum ama tr deki ile aynı performansı alamıyorum nedeni yurt dışı sunucu yok oyun tr de

RionLi

Üye
Ayrıca tek sorunda bu değil birde bu sorun var ve hala yönetim çözüm odaklı dönüş yapmadı bilgisayarım ultra basit bilgisayar değil 1 yama geldi bu hata almaya başladım. Ve hala bu sorun devam etmektedir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt