pixellik

Lolgamelol2

Üye
video görüldüğü gibi karakterlerde pixellik bulanıklık var ve garip bir şekilde karakterler oldukları yerde titriyorlar sanki 5 fps gibi görüntü veriyorlar bu sorunun düzeltilmesi gerek oldu aşikar.

Muratusanmz

Üye
Evet benim bilgisayarımda da oluyor, sadece bende oluyor sanmıştim umarım çözerler

needfsug

Üye
bu herkeste olan bir şey ama inadına düzeltmek istemiyorlar öyle bir hava sezdim ben. hatta bu konuyla ilgili bir forumda konu açıldı büyük ilgi görmesine rağmen hiçbir şekilde geri dönmediler.
bunların üzerine discord yayınında soru cevap yaparken birisi canlı canlı sormuştu bu problemi. senin pc den dolayıdır falan diyip geçmişlerdi.
sanırım bu problem kendilerini aşan bir sorun. officall'e kadar düzeleceğini sanmıyorum

Lynx35

Üye
karakterler koşarken deathvalleyde karşı ırk da da aynı problem var piksel piksel koşuyor bir an kendimi minecraft oyununda sanıyorum :D

Lolgamelol2

Üye
bu herkeste olan bir şey ama inadına düzeltmek istemiyorlar öyle bir hava sezdim ben. hatta bu konuyla ilgili bir forumda konu açıldı büyük ilgi görmesine rağmen hiçbir şekilde geri dönmediler.
bunların üzerine discord yayınında soru cevap yaparken birisi canlı canlı sormuştu bu problemi. senin pc den dolayıdır falan diyip geçmişlerdi.
sanırım bu problem kendilerini aşan bir sorun. officall'e kadar düzeleceğini sanmıyorum
Ben bunu Discorda video birlikte geliştirici ekine soruyorum hiç bir şekilde cevap alamıyorum bütün yöneticilere direk dm den video link ile birlikte atıyorum hiç bir şekilde cevap alamıyorum zannedersem bu sorunu düzeltemiyorlar

Nisshe

Üye
Bende de aynı sorun var sanırsam genel bir problem

Etzhel

Üye
Evet oyunda aşırı piksellenme ve karıncalanma oluyor. Buna bir çare getirilse çok iyi olur.

needfsug

Üye
Ben bunu Discorda video birlikte geliştirici ekine soruyorum hiç bir şekilde cevap alamıyorum bütün yöneticilere direk dm den video link ile birlikte atıyorum hiç bir şekilde cevap alamıyorum zannedersem bu sorunu düzeltemiyorlar
Aynen kanka aşamadıkları bir problem muhtemelen

Lolgamelol2

Üye
sayın row yöneticileri bu sorunu inşlah kapalı betada görmeyiz

koraytwow

Üye
Şöyle ifade edeyim arkalaşlar. Bilgisayarımı yeni topladım ve baya iyi.

Ryzen5 5600x
amd radeon rx 6800 xt 16gb
16gb ram 3600mhz

falan falan cok detaylı yazmıyorum ama siz anladınız demek istediğimi.

Buna ragmen aynı sorun bende de var. Yani sorun kesinlikle pc kaynaklı değil ve çözülmesi lazım.

wolfphenom

Üye
arkadaşın bahsettiği idlle duruş animasyomu aslında o hata değil animasyon efekt seçimi istemciye en az yük bindiren efekt seçtilerse bırak kalsın değistirmesinler bekleme animasyonuna girenlerde oluyor o .

Lolgamelol2

Üye
Ne ala
arkadaşın bahsettiği idlle duruş animasyomu aslında o hata değil animasyon efekt seçimi istemciye en az yük bindiren efekt seçtilerse bırak kalsın değistirmesinler bekleme animasyonuna girenlerde oluyor o .
ne alaka koşarkende piksel piksel koşuyor o kadar kötü görüntü kalitesi oluyorki hangi job olduğu bile belli olmuyor

bylegens

Üye
Arkadaşlar, oyun henüz alfa sürümünde, şu an görüntüden çok daha önemli şeyler olduğundan o konuya ağırlık vermiyorlardır, sıkıntılar giderildikçe onada bir çözüm getirilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt