Lolgamelol2
Üye
- Katılım
- 20 Ara 2020
- Mesajlar
- 454
- Puanları
- 63

bu durumdan çok şikayetciyiz gözlerimizi yoruyor netlik yok karakterlerdeEvet benim bilgisayarımda da oluyor, sadece bende oluyor sanmıştim umarım çözerler
Ben bunu Discorda video birlikte geliştirici ekine soruyorum hiç bir şekilde cevap alamıyorum bütün yöneticilere direk dm den video link ile birlikte atıyorum hiç bir şekilde cevap alamıyorum zannedersem bu sorunu düzeltemiyorlarbu herkeste olan bir şey ama inadına düzeltmek istemiyorlar öyle bir hava sezdim ben. hatta bu konuyla ilgili bir forumda konu açıldı büyük ilgi görmesine rağmen hiçbir şekilde geri dönmediler.
bunların üzerine discord yayınında soru cevap yaparken birisi canlı canlı sormuştu bu problemi. senin pc den dolayıdır falan diyip geçmişlerdi.
sanırım bu problem kendilerini aşan bir sorun. officall'e kadar düzeleceğini sanmıyorum
Aynen kanka aşamadıkları bir problem muhtemelenBen bunu Discorda video birlikte geliştirici ekine soruyorum hiç bir şekilde cevap alamıyorum bütün yöneticilere direk dm den video link ile birlikte atıyorum hiç bir şekilde cevap alamıyorum zannedersem bu sorunu düzeltemiyorlar
umarım kapalı betada bu sorunu görmeyiz..Aynen kanka aşamadıkları bir problem muhtemelen
ne alaka koşarkende piksel piksel koşuyor o kadar kötü görüntü kalitesi oluyorki hangi job olduğu bile belli olmuyorarkadaşın bahsettiği idlle duruş animasyomu aslında o hata değil animasyon efekt seçimi istemciye en az yük bindiren efekt seçtilerse bırak kalsın değistirmesinler bekleme animasyonuna girenlerde oluyor o .
uzakdakilerdemi oluyor o oyun optimizasyonu icin islciye yuk binmesin diye belki ilerde bi care bulunurNe ala
ne alaka koşarkende piksel piksel koşuyor o kadar kötü görüntü kalitesi oluyorki hangi job olduğu bile belli olmuyor