bence bu durumun item kilit olayı ile değilde görev itemlerinin çok fazla idare edebilecek durumda olmasından kaynaklı çünkü oyunun yüzde 80 i oyunu ticari görüyor doğal olarakta nasılsa elimdeki yetiyor kafasında eğer stabil itemler ile görev itemlerin arası açılırsa bu durum tam tersine dönecek şekilde itilir bunla ilgili cok fazla destek bileti oluşturdum ama gördüğüm kadarı ile şuana kadar bir yaptırım olmadı adam bu oyunda ne yapıyorsa yapsın iteme itilmeli yoksa bu durum değişmezbu item kilit olayını kaldırın diye 100 kez söyledim milleti oyundan soğuttunuz 10 binlerce kişiden binlerce kişi kaldı dedim sözümüz dinlenmedi. dinlememeye devam ediliyor ben bilmiyorum hiç bir şey. Biz oynamıyoruz bu oyunu demek ki. artık uğraşasım kalmadı her gün ticket at konu aç. oyunun mekanikleri sıkıntı itemli adam ile itemsiz adam arası fark olmadığı için kimse item almıyor günlerce itemler sürünüyor pazarda diyoruz kimse bir şey satamıyor oyunun mekanikleri tam çalışmıyor itemli adamla itemsiz adam arası fark yok bu böyle gitmez. son günlerde içimizi rahatlatan 2 haber geldi 1-row altı macro çözümü 2- etkinliklerde giriş ekranında sıkıntı yaşasan dahi etkinlik alanında tekrar doğacaksın. bu iki güncelleme olmasa oyun cidden çökecekti.
kilit kalksa item fiyatları direk çakılırokadar çok pazara konamaya kilitli item var ki.bu item kilit olayını kaldırın diye 100 kez söyledim milleti oyundan soğuttunuz 10 binlerce kişiden binlerce kişi kaldı dedim sözümüz dinlenmedi. dinlememeye devam ediliyor ben bilmiyorum hiç bir şey. Biz oynamıyoruz bu oyunu demek ki. artık uğraşasım kalmadı her gün ticket at konu aç. oyunun mekanikleri sıkıntı itemli adam ile itemsiz adam arası fark olmadığı için kimse item almıyor günlerce itemler sürünüyor pazarda diyoruz kimse bir şey satamıyor oyunun mekanikleri tam çalışmıyor itemli adamla itemsiz adam arası fark yok bu böyle gitmez. son günlerde içimizi rahatlatan 2 haber geldi 1-row altı macro çözümü 2- etkinliklerde giriş ekranında sıkıntı yaşasan dahi etkinlik alanında tekrar doğacaksın. bu iki güncelleme olmasa oyun cidden çökecekti.