Piyasa Allak Bullak

starboy61

Üye
Bu oyunun piyasası niye ülke ekonomisi gibi bugün ederi olan şey yarın çöp oluyor. Şu dünden sonra piyasa yine allak bullak olmuş durumda itemler hep düşmüş. Çok değişik gerçekten piyasada stabil durum yok.

UNDERT0KER

Üye
bu item kilit olayını kaldırın diye 100 kez söyledim milleti oyundan soğuttunuz 10 binlerce kişiden binlerce kişi kaldı dedim sözümüz dinlenmedi. dinlememeye devam ediliyor ben bilmiyorum hiç bir şey. Biz oynamıyoruz bu oyunu demek ki. artık uğraşasım kalmadı her gün ticket at konu aç. oyunun mekanikleri sıkıntı itemli adam ile itemsiz adam arası fark olmadığı için kimse item almıyor günlerce itemler sürünüyor pazarda diyoruz kimse bir şey satamıyor oyunun mekanikleri tam çalışmıyor itemli adamla itemsiz adam arası fark yok bu böyle gitmez. son günlerde içimizi rahatlatan 2 haber geldi 1-row altı macro çözümü 2- etkinliklerde giriş ekranında sıkıntı yaşasan dahi etkinlik alanında tekrar doğacaksın. bu iki güncelleme olmasa oyun cidden çökecekti.

Son düzenleme:

KAYBERENN

Üye
bu item kilit olayını kaldırın diye 100 kez söyledim milleti oyundan soğuttunuz 10 binlerce kişiden binlerce kişi kaldı dedim sözümüz dinlenmedi. dinlememeye devam ediliyor ben bilmiyorum hiç bir şey. Biz oynamıyoruz bu oyunu demek ki. artık uğraşasım kalmadı her gün ticket at konu aç. oyunun mekanikleri sıkıntı itemli adam ile itemsiz adam arası fark olmadığı için kimse item almıyor günlerce itemler sürünüyor pazarda diyoruz kimse bir şey satamıyor oyunun mekanikleri tam çalışmıyor itemli adamla itemsiz adam arası fark yok bu böyle gitmez. son günlerde içimizi rahatlatan 2 haber geldi 1-row altı macro çözümü 2- etkinliklerde giriş ekranında sıkıntı yaşasan dahi etkinlik alanında tekrar doğacaksın. bu iki güncelleme olmasa oyun cidden çökecekti.
bence bu durumun item kilit olayı ile değilde görev itemlerinin çok fazla idare edebilecek durumda olmasından kaynaklı çünkü oyunun yüzde 80 i oyunu ticari görüyor doğal olarakta nasılsa elimdeki yetiyor kafasında eğer stabil itemler ile görev itemlerin arası açılırsa bu durum tam tersine dönecek şekilde itilir bunla ilgili cok fazla destek bileti oluşturdum ama gördüğüm kadarı ile şuana kadar bir yaptırım olmadı adam bu oyunda ne yapıyorsa yapsın iteme itilmeli yoksa bu durum değişmez

Mitraileusse

Üye
Oyun bitti oyuncu kalmadı diyorsunuz da ben aksini düsünüyorum 15 gün öncesine kadar çok daha kötüydü . yeni gelen craft oto atak vs güncellemelerin oyuna user çekme durumu var ki bence gelişler başladı şimdi ise 75 levelle görev itemlerini çöpleştirmeleri gerek herşey adım adım gidiyor .

Zbam

Üye
kilit kalksa item fiyatları direk çakılırokadar çok pazara konamaya kilitli item var ki.

Witch_King

Üye
Saçma sapan gereksiz fiyat şişirmesi vardı çünkü. 5 magic power veren itemleri 100mden insanlara satmaya çalıştılar. Luna diye kimsenin kullanamayacağı stafflara 10-20gb yazdılar. Kimse almayınca 1-2 gbye düştü sonra niye düştü deniyor. Düşmedi kardeşim ederi oydu zaten. Oyun ilk çıktı bu item çok para eder herkes kafasına göre yazdı. Özelliklere bakmadan hem de. Elle tutulur bir tane item yok o paraları hak eden. Siz kafanıza göre şişiriyordunuz. Şuan ki araba piyasası gibi. 10 yıllık arabalar yarım milyondan fazla. Bu fiyatlarda olurda düşerse ne biçim oldu nasıl böyle düştü diyemezsin. Çünkü zaten ederinin çok üstünde bir pazar fiyatlaması vardı. Bu benim görüşüm.

1313designer

Üye
Şu kadarını söyliyim 75 cap açıldığında xp partime görev itemli almıycam ezikler gitsin grave guard ile 1 sene xp kassın.

mrares

Üye
Early Access olduğu için bu var ki olmak zorunda ileride daha stabil bir hal alabilmesi için. İleride dediğim yaklaşık 2-3 yıl tahminimce.

charmeloon

Üye
İtem kilidini acin da 80-100 binlik charlar birbirini kessin.200 bilemedin 300 kisiyle mutlu mesut oynarsiniz. Bu oyuna gelen adamlarin parasi olup da +10 itemlerle gezen zenginleri eglendirecegini zannedin.

kimyasal

Üye
Fiyatlar bence de aşırı balondu ve olması gereken rakamlara indi, farm yapan döner ekmek parası çıkaran belirli bir tayfayı üzdü ama yapacak bir şey yok :)

HeaveN

Üye
Çünkü craft geldi sistem oturdu daha iyi itemler yapılmakta öteki itemler arka plan olcak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt