Piyasalar ölü durumda !!

thedarga

Üye
+8 neden son? +8 yapanlar paralarını tutuyor basanlar ise satamıyor.. para dönüşü yok piyasa da. en azından başlangıç olarak +9 açılmalı ki piyasada biraz da olsun para alış-verişi yapılabilsin.

+8 takılar ın da bir an önce 9-10-12 basılması gerekiyor :( oyunda çok fazla item var bunların bir şekilde erimesi gerekiyor..

Craft sistemi hala kapalı. böyle bir sistem açıldı para dönüşü yapıldı. şimdi neden kapalı? insanlar illaki paralarını yastık altında tutup craftın açılmasını mı umut edecek?

ne item alabiliyoruz ne de satabiliyoruz :(

MrJacues

Üye
Katılıyorum, paramız gün geçtikçe enflasyon altında eziliyor. Oyun yönetiminin buna güzel bir yön vermesi gerekiyor. Mevduat hesabı açsalar da oraya yatırsak yastık altı paralarımızı :geek:

thedarga

Üye
Katılıyorum, paramız gün geçtikçe enflasyon altında eziliyor. Oyun yönetiminin buna güzel bir yön vermesi gerekiyor. Mevduat hesabı açsalar da oraya yatırsak yastık altı paralarımızı :geek:
ben açtım abi mevduat hesabı ne kadar paran var senin? :D:love:

masterkol1

Üye
Bir oyunun değerini piyasası belirler. Şuan oyun içinde nakit tutmanın zarar olduğunu düşünmekte çoğunluk. Nakit'in daha değerli olması için adımlar atılmalı ki piyasa canlansın. Para kasmak zor evet, fakat parayı eriten birşey yok piyasada sorun burada.

thedarga

Üye
Bir oyunun değerini piyasası belirler. Şuan oyun içinde nakit tutmanın zarar olduğunu düşünmekte çoğunluk. Nakit'in daha değerli olması için adımlar atılmalı ki piyasa canlansın. Para kasmak zor evet, fakat parayı eriten birşey yok piyasada sorun burada.
evet işte para erimiyor.. +9 item +9 takılar basılmalı ki +8 leri satalım . dün 3-5m pazardan satış vergisi kesildi . yazık ya 40 tane SC alır fp basardım ben o parayla :)

lMorteux

Üye
Valla piyasa duşerse sevinirim uygun paralara guzel itemler alırız bu durumdan para kazanamayan oyuncular hic umrumda degil insalla daha da duser

N3v3N

Üye
Oyunu para kazanma olarak görenler isyanda.
+8 itemler satılmıyor demiş. +9 basınca +9 itemler satılmıyor +10 açın dersiniz.

Unuttuğunuz bir şey var. Ko daki ticaret duzenini sevmeyen kişiler rise online a başladı. Yani bi iteme dünyanın parasını vermek istemeyip kendi halinde takılıp karakter geliştirmek isteyenler.

Yok gb e para ver, yok iteme para ver.
Bunu yapacaksak ne diye başladık bu oyuna. Zaten hazır oturmuş versiyonu mevcut.

thedarga

Üye
ben 10 yıldır KO oynamıyorum dönmeyide düşünmüyorum. ama o itemler satılmazsa bende gidip lazım olan bi itemi alamam dimi?

jobulani

Üye
Ne güzel dertleriniz var arkadaşlar. Ben daha +6 basamadım paso yandı. Neden +8 son diyorlar. Hele sıra onlara gelene kadar daha zindana giremedim. Hani haklı olsan bile bu öncelikli bir sorun değil. Zaman içinde illa ki + vermeler artacaktır diye düşünüyorum.

thedarga

Üye
aslında öncelikli bi sorun gir bak herkez de 30-40 tane golden bow - butcher vs. var satılmıyor ki oyunda 1000 tane var çıkmıyorda eskisi gibi. çıkmayınca droplar az diye şikayet ediyorsunuz bide :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt