play2win clan bilgilendirme

ilbeyx05

Üye
arkadaşlar slota gelip direk burdan biyerde para kasamıyoruz diye ks atıyorlar slotu benim semişler hak yiyolar bunlar umarım ki duyarlı arkadaşlarım bu klan membırlarına gereken tavırı oyun içi gösterirler ki ks atmasın lar terbiyesizlik yapmasınlar. saygılarımla.

Mmomanyagı

Üye
Bu oyna gelenlerin çoğusu diğer oyundakilere gücü yetmeyen görece parasız olanlar değil miydi zaten? Hepsi paşa oldu. Diğer oyundaki o güçlü virüsler gelse o zaman bunun gibi çeteler çil yavrusu gibi dağılır da işte burda kendi halinde solo Playerlere artistlikleri.

HERO

Üye
Artik yine yasaklanmasi gerekyor.
Hatirlayan varmi "taksi" yapan ban yiordu.
Şimdi farmacilar 8 hesap bi kişi Oracle, sooth, Harry, runic, troll, grim ve daha fazlasi slotlari tutyorlar.

#Yeter Artkık!
#Durdurun!
#Oyuncuyu duyun!

ilbeyx05

Üye
Eskiden boyle ks ci clanlar dislanirdi pt lere alinmazdi boyle bi tepki olsa bunlar cozulur 10 saat oldu ks devam h4 troll slotu

Play2Win

Üye
arkadaşlar slota gelip direk burdan biyerde para kasamıyoruz diye ks atıyorlar slotu benim semişler hak yiyolar bunlar umarım ki duyarlı arkadaşlarım bu klan membırlarına gereken tavırı oyun içi gösterirler ki ks atmasın lar terbiyesizlik yapmasınlar. saygılarımla.
Arkadaşım KS yasak değil oyun bunu her oyuncuya sunuyor zaten. Bizim clandan daha iyileri gelip kutu alırsa slottan çıkarız başka arayışlara gireriz. ama ben anlamadım kutu alamıyorsunuz slottan da çıkmıyorsunuz.. saygılar

HERO

Üye
Arkadaşım KS yasak değil oyun bunu her oyuncuya sunuyor zaten. Bizim clandan daha iyileri gelip kutu alırsa slottan çıkarız başka arayışlara gireriz. ama ben anlamadım kutu alamıyorsunuz slottan da çıkmıyorsunuz.. saygılar
Tamamda ama ila "gücünü" mi göstermen gerekyor.
Rekabet güzeldir ama bu slot ks lerin yüzünden oyundan hoşlanilmyor.
Ilk başta ks atan kişilere kızarsin ama sucunu oyunda bulursun.
Peki oyun ama herkeze farm, coin, XP slot sunsa? Her ay farkli moblara droplari yükseltilip millet slot aramasi gerekir, Her ay yeni heycan olur "acaba hangi slot daha iyi farm yapilir".
Bence heycan verir basit bir uygulama ile.

mageonlineworld

Üye
bunun önünü rise açtı ağlamayn. oyuncuların ne suçu var fırsatı gorup çökmüşler gold farmı yapıyorlar miss.

Play2Win

Üye
Tamamda ama ila "gücünü" mi göstermen gerekyor.
Rekabet güzeldir ama bu slot ks lerin yüzünden oyundan hoşlanilmyor.
Ilk başta ks atan kişilere kızarsin ama sucunu oyunda bulursun.
Peki oyun ama herkeze farm, coin, XP slot sunsa? Her ay farkli moblara droplari yükseltilip millet slot aramasi gerekir, Her ay yeni heycan olur "acaba hangi slot daha iyi farm yapilir".
Bence heycan verir basit bir uygulama ile.
((((((KS olarak yaratıklara atack yaparsanız herhangi bir yaptırımı yoktur slotlar kimseye ait olmadığı gibi bütün oyuncular kullanabilir.)))) bu yazı GM den alıntıdır

Mmomanyagı

Üye
Gelin bir Clan kuralım zorbalığa uğramış tüm solo oyuncular olarak. Bu kendini bir şey sanan çeteleri tokatlayalım yahut hiç yoktan huzursuz edelim.

DAYAQQQQQQ

Üye

KS yasak değil ve Etik olmamakla beraber ( bana göre etik değil ) ;

Genel amaç Solo ya da Clan olarak PK larda her vakit güçlü olmak ve Farmda en faydalı slotta zaman geçirip gelir elde etmek.

Bir slotu sahiplenmek ; zaman + ekip + organize gerektirir.
Sizin olduğunuz slota birisi gelip giriyor ve artık üstünlük kuruyorsa ;

1- İtem seviyenizi yükseltin. ( Daha iyi Atak ile beraber KS yememek ve Death valley de BP kasmak için vb . )
2- Clandaki Kişi sayınızı yükseltin.
3- Online sürenizi yükseltin.

Bu şartları sağlayabilirseniz Ks atan rakipleriniz düşünsün ,
Bu şartlar sağlanmıyorsa kendinize yeni farm ya da exp slotu bakmanız gerekiyor .( SİZ OYUNU OYNARKEN rakipleriniz gelişiyor ve siz solo ya da clan olarak diğerlerine ayak uyduramıyorsunuzdur. )

iyi oyunlar.

ilbeyx05

Üye

Genel amaç Solo ya da Clan olarak PK larda her vakit güçlü olmak ve Farmda en faydalı slotta zaman geçirip gelir elde etmek.

1- İtem seviyenizi yükseltin. ( Daha iyi Atak ile beraber KS yememek ve Death valley de BP kasmak için vb . )

Bu şartlar sağlanmıyorsa kendinize yeni farm ya da exp slotu bakmanız gerekiyor .( SİZ OYUNU OYNARKEN rakipleriniz gelişiyor ve siz solo ya da clan olarak diğerlerine ayak uyduramıyorsunuzdur. )

iyi oyunlar.
Kardes ks yi normallestirmeye calisiyosun ha kendine hakaret ettrmek istiyen ancak birilerinin hakkina girmeye calisir hakka girmekdir ks emege saygisizlikdir ustunde kufur sebebidir senn item iyi die item ustunlugu var die her slota git cök ozmn simdi sen yanina bikac adam toplayip pt ni kuruyosun boş slota grciyosun kasiyosun yanndaki adamlara itemden pay veriyosun hakkini veriyosun herkes memnundur ogun herkes den iltifatlar alirsin demi bi kac gun aradan sorna o payverdigin adamlar birilerinin sayesinde itemini koyup belkide sayende kastigi lwl ini yukselttigi adam sana ks pt ye girip ks atiyorsa bu iyi niyet midir ks budur kardes ahlaksizlikdir oyuzden ks ci denilen adamlari pt ye almayin aldirmayn derim

ilbeyx05

Üye

iyi oyunlar.
Kardes ks yi normallestirmeye calisiyosun ha kendine hakaret ettrmek istiyen ancak birilerinin hakkina girmeye calisir hakka girmekdir ks emege saygisizlikdir ustunde kufur sebebidir senn item iyi die item ustunlugu var die her slota git cök ozmn simdi sen yanina bikac adam toplayip pt ni kuruyosun boş slota grciyosun kasiyosun yanndaki adamlara itemden pay veriyosun hakkini veriyosun herkes memnundur ogun herkes den iltifatlar alirsin demi bi kac gun aradan sorna o payverdigin adamlar birilerinin sayesinde itemini koyup belkide sayende kastigi lwl ini yukselttigi adam sana ks pt ye girip ks atiyorsa bu iyi niyet midir ks budur kardes ahlaksizlikdir oyuzden ks ci denilen adamlari pt ye almayin aldirmayn derim
O size kalmis bi durum

Moderatör tarafında düzenlendi:

ilbeyx05

Üye
Slot bosalmasini bekliyenler bosami bekliyor kardes onlardami ks atmali yani bumudur senin zihniyetin

mystic007

Üye
kanka bunlar derki gücü olan alır ks serbest der kendi exp level para kastıgı slota biri gelince ya küfür eder kızar nefret kusar sonra kendine batmayan çuvaldız olunca serbest önemli değil der

DAYAQQQQQQ

Üye

O size kalmis bi durum
'' Slota KS şahsi fikrim olarak edebe aykırıdır '' diye belirttim lakin kimse ne ahlak polisi ne de KS yapmak %100 suçtur diye bir kanun yok . KS ye maruz kaldıktan sonra karakterinizi güçlendirmezseniz , Ekibinizi güçlendirmezseniz , Pus itemlerini ( Matta vs. ) almayıp Kutu kaptırırsanız barındırmazlar sizi de ekibinizi de. NE BURADA NE BAŞKA BİR MMORG OYUNDA .

Burada açtığınız konuya istinaden tarafsız bir şekide yorum yaptım. KS ile probleminizin Gerisi oyun bilginize , oyuna ayıracağınız zamana , azminize ve ekibiniz varsa birlikte birşeyley yapmanıza kalmış .

İyi forumlar.

Mmomanyagı

Üye

Umarım ks yi savunanların da başına gelir bu tip şeyler. Rowlarınız sabaha kadar yanar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt