Pot parasını çıkartamayanlara özel fırsat

Toxic

Üye
Merhaba herkese iyi oyunlar ;

Pot parasını çıkartamıyorsanız alttakilerden birisini mutlaka deneyin

-Yanlış takımdan kurtulmak ( Takımın damage çıkartabilmesi yeteri kadar def ve hp sinin olması şart. Wolf str ++ac ve afk bırakmayıp farmlayan doğru bir ekibiniz daha az harcama yapmanızı sağlar.)

-Yanlış slotta olabilirsiniz ( 3 gb lik item farmladığım için pot parası çıkartamıyorum diyenlere ' kardeşim galiba casual oyuncusun ' diyemiyorum bu yüzden buraya gelip konu açıyorum . Slotunuzu değiştirin )

-Yanlış mapte olabilirsiniz ( hagard da mısınız ? cevabınız evet se bilgisayarı kapatıp dışarı çıkın kendinizi toparlayınca tekrar gelin , gelmeye de bilirsiniz aslında ama geleceksiniz olsun sorun yok map değiştir abi :D sonra konu açıyorsun abuk subuk foruma )

Harcadığınız potun maliyetini çıkartamıyorsanız yukarıda ki sebeplerden birisi değilse şanslı gününüzde değilsinizdir. Üzülmeyin ve tekrar deneyin

chatlax035

C
56 lvl pb yim solo takılıyorum gunde 50 m oyun parası kasıyrm bu lvlde .. Arastırın slotları az :D

Sea

Üye
Solo oyuncular ölsün, takımla gelen dönsün mü? Kim ne derse desin oyun çok mana harcıyor..

poxime

Üye
aslında oyun çok mana harcamıyor. İtem konusunda şu an oyun aşırı fakir olduğundan normalde 4 vuruş atılıp kesilecek yaratığa 7 8 kere vurunca denge gidiyor. Yukarda arkadaşın dediği gibi solo farm yerleri var fakat çıkan droplar tane başına değil sürümden kazanıldığı için pazarda da çok zaman harcanmasına neden oluyor. Şu tek npc pazar sistemine geçilse oyun bi ferahlıcakta bakalım ne zaman olacak oda.

JaxSui

J
Ben solo mage oynuyorum. Bakın solo ve mage. Toplayıcılık yapıyorum. Bazı slotları deniyorum. Kendi seviyemden 10 15 lvl düşükleri. Coins atıyor çöp denilecek itemler de atıyor. Hatta bazı slotlar buldum güzel de rare sc atıyor. Daha ne olsun ? İlla tek slotta köşe olayım tek itemle zengin olayım diye bir derdim de yok. Gayet de keyif alıyorum ve inanır mısınız hala görev potlarını kullanıyorum :)

chatlax035

C
saf beyın amacalısması lazm gunde 4 saat yeterde artar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt