PProTv’den Yine Rise Hakkında Video

Aziz

Üye
PPRoTv yine bir çok oyuncunun istediğine tercüman olmuş.

MrLeO

Üye
Tanınmayan izlenmeyen birinin reklamını mı yapmaya çalışıyorsunuz çok merak ediyorum. Geçen gün discordda biri paylaştı reisin yeni videosu diye.

Aziz

Üye
Tanınmayan izlenmeyen birinin reklamını mı yapmaya çalışıyorsunuz çok merak ediyorum. Geçen gün discordda biri paylaştı reisin yeni videosu diye.
Merhabalar.
İnsanların izlenme gibi ün kısmına bakmaktansa yorumlarına, fikirlerine önem verdiğiniz an hayatınız daha güzel olacaktır. İnsanların statülerine göre görüş bildirdiğiniz zaman sizi de statülerinize göre yargılayacaklardır.
Burada bilinen bir yayıncı “Aww Rise Online şöyle” dediğinde “evet süper konuşmuş, adam haklı” dediğinizde fikirleri berbat bile olsa sizi mutlu edecekse böyle yaşamaya devam edin. Eğitim ve tecrübesizliğinizi böyle gösterebilirsiniz. Ancak karşınızdaki insanların duygularını ve fikirlerini statüsüne göre yargılamayın. Ancak o zaman medeni bir toplumun bireyi olabilirsinizi.

Son düzenleme:

LyneX

Üye
Tüm ekip dahil çoğumuz Rise Online severler olarak Alphadan beri iyi tanıyoruz kendisini. Kimsenin yapmadığı kalitede ve farklı işler yaptı, Rise videoları da fazlasıyla izlendi. Ne bu karalama kampanyası ben de bunu anlamadım? Seviyoruz, izliyoruz, reklama ihtiyaç duyacağını hiç sanmıyorum, adam abone olun bile demiyor, boş yapmıyor. En azından onun fikirlerine saygı duyan belirli bir kitleye hitap ediyor, sen o kitlenin dışında kalabilirsin istersen.

Lolgamelol2

Üye
Rise online için video ve içerik üretenler malum site baskısıyla sistematik bir şekilde linç ediliyor ben ömrü hayatımda bir oyunun bu kadar sansür baskı edildiğini görmedin bunu her platformda görüyoruz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt