Premium HP&MP pod bug hk.

TheHexer

Üye
Merhaba,

Oyunda şuanda bir söylenti var. Doğru mu değil mi bilmiyorum ama konu ile ilgili bir açıklama da göremedim.

HP&MP Podları 100 cashden çekip 8m den npcye satılabiliyormuş. Bunu yapıp GB satan çok kişi olmuş ve bugün sabah fixlendiği söyleniyor. Doğruluk payı var mıdır?

Alberia

Üye
hurafe haber hp & mp potlari saticiya satamazsiniz zaten tıkladiginizda ve sell değeri olarakta oyunun başından beri ''0'' olarak gözüküyordu.

juvante

Üye
Ko tayfası bence ortaya laf atıyorlar. Çamur at izi kalsın hesabı. Sürekli bu oyunu oynamak isteyen kişilerin ufak tefek olayları göreceğini düşünmüyorum. Evet oyun içerisinde bazı olaylarda bug var ama bu sorun olmamalı. Ko nun çıkışından itibaren bu oyunu oynayan biri olarak bu gözler neler görmedi. Ama bak şimdi aylık 1500 lira verip hiç bir şey yokmuş gibi oynuyorlar. İhtiyaç olmamasına rağmen cash çekip bekleten oyuncu topluluğu bile var bu oyunda destek amaçlı.

ChanseR

Üye
Açıklama bekliyoruz neden böyle şeyler konuşuluyor oyunda.

MrLeO

Üye
Dün üye olup attığın ilk mesajın bu olması niyetini belli ediyor zaten. İstediğiniz kadar uğraşın attığınız çamur anca paçanıza bulaşır.

Black Vortex

Üye
Açıklama bekliyoruz neden böyle şeyler konuşuluyor oyunda.
neyin açıklamasını bekliyon. aaa vardı kapattık sory mi dicekler :) + oyun açıldığından beri ben kontrol ettim böyle birşey yoktu. zaten ilk iki gün boyunca satamıyon, 3. de öyle bir olay yoktu.

TheHexer

Üye
Dün üye olup attığın ilk mesajın bu olması niyetini belli ediyor zaten. İstediğiniz kadar uğraşın attığınız çamur anca paçanıza bulaşır.
Forumda aktif olmak zorunda değilim. Oyunu oynuyosan zaten kim olduğumu bilirsin. Nick + Clan adıyla açtım üyeliği. Bugün cz de konuşuyordu herkes böyle bir bug olduğunu ve bugün sabah kapandığını söylüyordu yöneticilerden yok cevabını alalım diye açtım konuyu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt