Öneri Premium, pet, binek ve eşyaların süresinin uzatılması...

EHTIYAR

Üye
Malumunuz 27 Mayıs 2022 tarihinde yarım saat diye başlanan bakım çalışması, bir takım teknik sebeplerden ötürü (şimdilik) 28 Mayıs 2022 günü saat 08.00'e kadar uzamıştır.

Bu süreçte, oyun yönetiminin yaptığı usuli ve teknik hatalar bir yana oyuncular kendilerinden kaynaklanmayan sorunlar yüzünden oyuna girememiş, ücreti mukabili kullandığı premium, pet, binek, takı vb. eşyalarını da (şimdilik) en azından 12 saat kullanamamıştır.

Benim önerim; bu tür eşyalara ve premium üyeliğe sahip olan oyunculardaki bu eşyaların süresinin 1 gün uzatılması, premium sahibi olmayan oyunculara da bir günlük premium üyelik tanımlanmasıdır. Tabii ki "Ağanın eli tutulmaz", isterse daha uzun süreli de yapabilir :)

Ha, bu bir günlük (veya daha fazla) süre uzatımı oyunu uzun süreli ve ciddiyetle oynayan oyunculara çok bir şey kazandırır mı? Bence "Hayır". Peki, oyun yönetimine bir şey kaybettirir mi? Tahminimce yine "Hayır".

Peki, kime ne kazandırır? En başta, oyu yönetimine ve oyuna bir güven kazandırır, imaj kazandırır, saygı kazandırır. Oyuculara ise en azından oyunun geleceğine dair bir umut kazandırır.

Bazen küçük dokunuşlar büyük sonuçlar doğurabiliyor. Hadi sonuç doğurmasını geçelim, en azından bir prensip oluşturma, kriz anında aksiyon alma gibi alışkanlıklar edinilmesine faydası olur diye düşünüyorum.

Takdir sizlerindir:)

OBRE

Üye
Her yerde bir drama yeter artık... Görende hepiniz 24 saat hiç uyku uyumadan yemek yemeden oyundasınız sanar. Lütfen konuşmak için konuşmayın.. Yazının tamamını dahi okumadım bom boş.

EHTIYAR

Üye
Her yerde bir drama yeter artık... Görende hepiniz 24 saat hiç uyku uyumadan yemek yemeden oyundasınız sanar. Lütfen konuşmak için konuşmayın.. Yazının tamamını dahi okumadım bom boş.
Okumadığın için ne dediğimi anlamamışsın muhtemelen. Ben bugün varım yarın yokum.

Yorum yapmış olmak için yazdığın belli.

OBRE

Üye
Bence bugünden yok ol da boşlarından arınalım :)

OBRE

Üye
90 Liraya adamlar sana başka bir oyunda erişemeyeceğin herşeyi fazla fazla sunuyor sunucu bakımını bahane edip dileniyorsun şurda lütfen git..

EHTIYAR

Üye
90 Liraya adamlar sana başka bir oyunda erişemeyeceğin herşeyi fazla fazla sunuyor sunucu bakımını bahane edip dileniyorsun şurda lütfen git..

Benim bir şey dilendiğim yok. Evet, premium da alıyorum başka şeyler de alıyorum. Parasını veriyorum ve zevkime bakıyorum. Zevk aldığım sürece değil 90 TL bir araba parası gömerim ben. Yapmadığım şey değil. Ama sen tekrar yorum yapmadan önce dilenmiş miyim yoksa başka bir şey mi söylemişim onu anlamaya çalış.

Daha önce de söyledim, yine söylüyorum. Türk yapımı diye ben dahil çoğu oyuncu fazlasıyla tahammül ve sabır gösteriyor zaten. Ancak, bir noktadan sonra yönetime olan güven zedeleniyor., insanların oyunun geleceğine dair umutları giderek zayıflıyor. Bunu ben uydurmuyorum. Forumu biraz takip ediyorsan (ama yazılanları okumadan değil okuyarak) bunu senin de fark etmiş olman lazım.

Ha, bu benim naçizane son derece basit bir önerimdi. Daha kalitelisini siz gençlerden bekliyoruz artık. "Bir an evvel git" demek çözüm değil, çözüm oyuncuları oyunda tutabilmek.

OBRE

Üye
Malum oyunlar ilk açıldıklarında kusursuz değillerdi. Yaşınız gereği sabretmeyi öğrenmiş olmalısınız. Konunun başında benim okuyup anladığım telafi telafi, ya afedersinizde tüm gün peti bineği premiumu kullanıyor gibi boş boş yorumlar yapmaktasınız. Siz hiç uyumuyor yemek yemiyor sosyalleşmiyor musunuz ? Siz 30 gün premium'un 720 saatini oyunda hiç birşey kaçırmadan mı kullanıyorsunuz ? Lütfen konu aşırı gereksiz ve saçma benim kanaatim. Dramaya gerek yok. Teşekkürler.

EHTIYAR

Üye
Malum oyunlar ilk açıldıklarında kusursuz değillerdi. Yaşınız gereği sabretmeyi öğrenmiş olmalısınız. Konunun başında benim okuyup anladığım telafi telafi, ya afedersinizde tüm gün peti bineği premiumu kullanıyor gibi boş boş yorumlar yapmaktasınız. Siz hiç uyumuyor yemek yemiyor sosyalleşmiyor musunuz ? Siz 30 gün premium'un 720 saatini oyunda hiç birşey kaçırmadan mı kullanıyorsunuz ? Lütfen konu aşırı gereksiz ve saçma benim kanaatim. Dramaya gerek yok. Teşekkürler.
Güzel kardeşim yine gelmişsin telafi de telafi diyorsun. Ben telafi edilsin mi diyorum, eğer o anlaşılıyorsa özür dilerim ama ilk mesajımda özellikle diyorum ki 1 günlük süre uzatımı kimseyi oldurmaz da öldürmez de. Bu bir jesttir, duruştur, anlayıştır. Yoksa benim için hava hoş.

Neyse yahu, burası ikili konuşmaya döndü iyice. Moderatörlerden ricam, konuyu kilitlerlerse sevinirim.

Catrex

Üye
Hocam bence arkadaşın oynadığı mmo sayısı kısıtlı ve genel jargondan haberi yok.Bu tarz jestleri bir çok güvenilir mmo çıkaran firma yeni çıkardığı dönemler hatta sonrasında bile düzenli olarak yapar.Bu oyununu oynayan insanlara saygısıdır her zaman bu tarz oyunlarda.Hatta wowun yapımcısı Blizzard firması, 1 ay sen hesabına hiç girmediğini adamlar ile iletişimine geçerek belirt,adamlar sana o 1 ayı bile hakkını daha sonra kullanman için tekrar veren bir firma.Bunlar küçük şeyler,siz olaya "90/30=3 tlye mi medet ederek dileniyorsun" derken biraz vizyonsuz yaklaşıyorsunuz diye düşünüyorum...Bu olaylar profesyonelliktir kanaatımca.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt