Priest +9 leather gizli nerf Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aziz

Üye
Hocam çarın dc oluyo bakiyosun patch gelmiş. Güncelleme bitiyo giriyorsun bakiyosun defansin düşmüş. Bunun nerf mi buff mı bilebilmen lazım çok net bir şekilde nerf bu nesi soru işareti bunun nerf olduguna dair
Patch notlarını okuduğunuzda kontrol etmeniz gerekiyor zaten değişiklikleri. Zaten bildirilmiş. Kaç gün oldu.

N1pple

Üye
Patch notlarını okuduğunuzda kontrol etmeniz gerekiyor zaten değişiklikleri. Zaten bildirilmiş. Kaç gün oldu.
neyi nasıl savunacağını şaşırdın aziz yeter arkadaş sınırını belirle artık bu işin :D Basit bir olay bak craft armorlarından bile normal eşyalara gelen nerfi savunma derdine düşüyorsun. Problem basit nerf atıyorsan aynı buff attığın zaman x silah x ap ye yükseldi yazıyorsan nerfte de yazacaksın bu kadar basit yok ancient yok craft itemi zart zurt kıvırmaya gerek yok yazmamışlar bildirmemişler yaptım oldu işlere devam ediyorlar ve bunu bildirme zorunluluğu bile hissetmiyorlar.

maticmeta

Üye
Premium 90 tl erken erişim ayrıca tecrübe ederek öğrenmek daha keyifli . Kafanı yorma böyle şeylere . Bu dediklerim yetmezse ochica heykelide var

GizliPriest

Üye
Herhangi bir kıvırma durumu olduğunu sanmıyorum. Üslup önemli.

Öncelikle patch notta üstte yazanlar (tahminimce normal) zırhlar için. Mesleklerin ise ayrı bir kategoride belirtilmiş. Yapılan değişiklilerle craftingde enchad zırhları, eskiden looting zırhlardan daha kötü durumdaydı. Artık bu durum değişti ve zırhların fiziksel savunma oranları enchand kısmıyla eşitlendi. Buff/nerf bilemem ancak üzerinizde ki crafted yani normal bir zırhsa orada fiziksel savunma kaybı var. Ancak enchad ve lootingler artık eşit.
Normal leathera nerf gelmesi güzel saçmalık. O kadar ugrasicaksin +9 yapmak için sonuç her zırh parçası sana 7 defans vericek :D warriorlarin zirhlarina nerf gelmismidir ? Hiç sanmam.

hele_hele

Üye
yakında bp leri yatırıp neyse devamını getırmicem anladınız siz :D şaşırmıyorum ya artık bu oyunda böle ya kabullenin yada gidin bu kadar basit. oyun için uğraşmakdan da vazgeçin salın baba ne yapıyorlarsa yapsınlar. begenmedınız mı satın savın salın bu kadar basit kendinizi boş yere yıpratmayın :D

themurolity

Üye
Dün buraya aziz i dikkate almayın kendi haline bırakın yazmıştım ama yorumları silmişler. Normalde yorumlar silindiğinde uygunsuz dil vb dm geliyor ve haber veriliyor ancak bu sefer gelmedi. Şimdi belli oldu aziz in neden hiç eleştiri yapmadığı. Aziz denen kişi aslında oyun yöneticilerinden biri :)

Balerion

Üye
Ne diyorsun arkadaşım? Patch notlarına yazması nerf olmadığı anlamına gelir? Bu nerf mü emin olmadim diyorsun, bal gibi de nerf diyorum, ama patvh notlarında yaziyo diyosun kafan mı iyi?

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Dün buraya aziz i dikkate almayın kendi haline bırakın yazmıştım ama yorumları silmişler. Normalde yorumlar silindiğinde uygunsuz dil vb dm geliyor ve haber veriliyor ancak bu sefer gelmedi. Şimdi belli oldu aziz in neden hiç eleştiri yapmadığı. Aziz denen kişi aslında oyun yöneticilerinden biri :)

Merhaba bir önceki mesajınızda kişiye haraket ettiğinizden dolayı silinmiştir.
Uyarı mesajı atmadım 3/3 olacağı için forumdan uzaklaştırma alacaktınız istisna tanıdım.
Bir mesaj yazarken forum kurallarına dikkat edelim.

GizliPriest

Üye
Hadi rogue leather nerf getirirsin anlarım seçeneği çok imperial var amaaaa leather giymeye mahkum battle priestin zırhın da ki 3 5 defansa göz koyup onuda nerflemezsin. Patch notlarin da yazıyor diyorsunuz neresinde ( battle priest bis zırhı olan leatherların armorlari azaltılmıştır yazıyor) kullanan insanlarin çoğu fark etmedi bile zirhlarin verdiği defanslarin düştüğünü 60 def veren gogusluk şuan 57 def veriyor. Oyunun ilk gününden bu yana priestleri nerfluyorsunuz eski 61 skill hasarına 50 hasar ekleyip 70 skillinin bu dediniz. Master 10 skilliniz söyle olucak dediniz 30sn cd getirdiniz. BP nin weaponlariyla durmadan oynuyorsunuz karakteri bı rahat bırakmadınız.

Balerion

Üye
Hadi rogue leather nerf getirirsin anlarım seçeneği çok imperial var amaaaa leather giymeye mahkum battle priestin zırhın da ki 3 5 defansa göz koyup onuda nerflemezsin. Patch notlarin da yazıyor diyorsunuz neresinde ( battle priest bis zırhı olan leatherların armorlari azaltılmıştır yazıyor) kullanan insanlarin çoğu fark etmedi bile zirhlarin verdiği defanslarin düştüğünü 60 def veren gogusluk şuan 57 def veriyor. Oyunun ilk gününden bu yana priestleri nerfluyorsunuz eski 61 skill hasarına 50 hasar ekleyip 70 skillinin bu dediniz. Master 10 skilliniz söyle olucak dediniz 30sn cd getirdiniz. BP nin weaponlariyla durmadan oynuyorsunuz karakteri bı rahat bırakmadınız.
Dostum okçunun 10 gblik itemini 1 gbye düşüren nerf gelmişti bu kadar sesimiz çıkmadı. Rogue leather nerf gelmiş onun haricinde elite zırhıni da nerflemişler diyorum sen hâla rogue leather giymese de olur diyorsun, elite zırhı de nerflemişler. Yani burda sadece prilere degil roguelere de nerf var

abuzer

Üye
Dostum okçunun 10 gblik itemini 1 gbye düşüren nerf gelmişti bu kadar sesimiz çıkmadı. Rogue leather nerf gelmiş onun haricinde elite zırhıni da nerflemişler diyorum sen hâla rogue leather giymese de olur diyorsun, elite zırhı de nerflemişler. Yani burda sadece prilere degil roguelere de nerf var
benim mesajı silmişler :) damageler ve tüm ayarlar manuel tek tek giriliyor bu suretle, hepsi üzerinde yazan bilgilerden alakasız damageler veriyor dediğim için, anti defler bile yüzde 3 mesela hepsinde set bonus olarak fakat damage azaltmaları 100 er damage oynuyor dediğim için. Daha neler var gördüğüm de, çoğunu da söylemekten geri durduğum için..Ben öyle çok silahla item ile damageler, rangeler, bonuslar denedim üşenmedim, hepsinin tam bir fiyasko olduğunu yine yazık olmasın diye söylemediğim için. Tek amacım hepsini bir logic ile orantılı şekilde dengeleyin diye yol göstermekti. Skiller de böyleler. Hepsi manuel atanmış. Baba kafasına göre atıyor değerleri. Bu sefer üzerinde yazanlar hikaye oluyor. Yuzde 300 dediğin 300 değil 200 dediğin 200 değil. Hayırlısı, artık forumda oyun için bir şeyler yazmayacağım.

N1pple

Üye
benim mesajı silmişler :) damageler ve tüm ayarlar manuel tek tek giriliyor bu suretle, hepsi üzerinde yazan bilgilerden alakasız damageler veriyor dediğim için, anti defler bile yüzde 3 mesela hepsinde set bonus olarak fakat damage azaltmaları 100 er damage oynuyor dediğim için. Daha neler var gördüğüm de, çoğunu da söylemekten geri durduğum için..Ben öyle çok silahla item ile damageler, rangeler, bonuslar denedim üşenmedim, hepsinin tam bir fiyasko olduğunu yine yazık olmasın diye söylemediğim için. Tek amacım hepsini bir logic ile orantılı şekilde dengeleyin diye yol göstermekti. Skiller de böyleler. Hepsi manuel atanmış. Baba kafasına göre atıyor değerleri. Bu sefer üzerinde yazanlar hikaye oluyor. Yuzde 300 dediğin 300 değil 200 dediğin 200 değil. Hayırlısı, artık forumda oyun için bir şeyler yazmayacağım.
yüzdeler bozuk dediğinde o sizin bildiğiniz gibi hesaplanmıyor yalnız farklı bir algoritması var bla bla diyorlar jkesjkejk matematiğe farklı algoritma katmışlarsa demek ki

hele_hele

Üye
75 e kasıp güçlenemeyen tek karakterdir battle priest neden lvl kastık anlamadım ben :D açık olan master skilimizi 70 lvl kasıp bir daha açtık komedi :D

priesttt

Üye
Ben de öyle söyledim de kabul etmiyor bi türlü aziz. Defans düşüre düşüre herkes herkese tek atıyor aga çok hızlı eriyor canlar

Ben de öyle söyledim de kabul etmiyor bi türlü aziz. Defans düşüre düşüre herkes herkese tek atıyor aga çok hızlı eriyor canlar

Justice

Yönetici
Game Designer
Sayın yönetim gizli gizli BP nerflemekten usanmadiniz mi ? +9 leatherlarin defanslarini düşürüp neden patch notlarin da belirtmediniz ? Set yapınca 60 def veriyordu şuan 35 def veriyor komik.

Merhaba,

4.1.0. yama notlarında şöyle bir madde var: "Tüm zırhlarda kalitesine göre fiziksel savunma bonusu alacak şekilde güncelleme yapıldı."
Bu düzenlemenin sebebi zırhların yükseltildikçe kalitesine göre fiziksel savunma bonusu kazanmaları idi. Biraz detay vereyim. Common kalitesindeki kafa zırhını +7'ye yükselttiğinizde 10 fiziksel defans daha elde ediyorsanız, rare kafa zırhını +7'ye yükselttiğinizde 12, epic kafa zırhını yükselttiğinizde 14 gibi değerler elde edebiliyorsunuz (Sayılar farazidir ve silahlar için de geçerlidir, genel silah düzenlemeleri yapıldığında silahlar için de benzer düzenleme yapılmıştı). Silah üzerinden de örnek vereyim: Rare bir silahı +7'ye yükselttiğinizde 10 ap ekleniyorsa, epic bir silahta bu değer en az 11 ap de olsa rare'e göre daha yüksektir ve bu farklılıklar genelde +7'den itibaren başlıyor). Yani kalitesine göre özellikler daha iyi "scale" olabiliyor. Yama notlarında da belirtildiği üzere genel bir çalışma yapıldı, bazı sınıflarda hiç fark yok, bazılarında bazı seviyelerde 1-3 gibi küçük değişimler var. Büyücü zırhlarında da muhtemelen bu şekilde mini artışlar mevcuttur mesela. Priest Leather +9 seti de kontrol ettiğimde toplamda 9 fiziksel defans kaybı görüyorum ama +7 setinde artış olabilir, +8'de de artış olabilir hepsi farklı farklı olduğu için tüm detay paylaşılmadı.

Velhasıl yapılan değişiklik gizli değil, yama notlarında var. Sadece her bir detayı tek tek belirtmedik çok küçük sayılar olduğu için. Ancak ilginçtir ki bu tür düzenlemeler daha önce de yapıldığında artış olduğunda kimse dile getirmiyor ama 2-3 bonus dahi düşse burada farklı bir ithamda bulunuluyor. Bu tür konularda detaylı bilgi almak isterseniz discord üzerinden etiketleyerek sorabilir veya buradan özel mesaj göndererek detaylı bilgi alabilirsiniz. Net bilgiye sahip olduktan sonra diğer oyunculara da daha sağlıklı bilgi aktarılacağını düşünüyorum.

Sevgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt