Öneri Priest Heal Skilleri Yavaş Atma Sorunu

GrimJouwJaggerJack

Üye
Bu heal progleminin Çözülmesini istiyorum Çünkü Aşırı Yavaş Elini Kaldırıyor Biraz daha hızlı Kaldırması gerek kimseye Heal Yetişmiyor Bunun Düzeltilmesini istiyorum biraz daha hızlı olması lazım Karakter elini kaldırana kadar bizim adamlar ölüyor :ÇDDDD

Adv3NN

Üye
onun nedeni akıllı mob sistemi mob 1 kere vurmak yerıne 2 3 defa comboluyor son gelen pacthde oluşan akıllı mob sistemi o kardo kurtuluş yok :D

HERO

Üye
Yani bi tık hizlanmasi gerekiyor 0,2-0,5 saniye bile yeter.
Ayni şekilde db atarken 2 saniye sürior atmasi 1,5-1,7 saniye yapilsa daha cok seri olur

JaxSui

J
Bu magede de var. Seri skilleri çok yavaş. Şimdi gelip burda mogolor goçlo demeyin çünkü magenin seri skillerinin çoğunun biri hariç mesafesi çok düşük yani dibine girip seri vurması lazım o skili. Ama onda bile çok bekliyor.

GrimJouwJaggerJack

Üye
Bu magede de var. Seri skilleri çok yavaş. Şimdi gelip burda mogolor goçlo demeyin çünkü magenin seri skillerinin çoğunun biri hariç mesafesi çok düşük yani dibine girip seri vurması lazım o skili. Ama onda bile çok bekliyor.
52 skili galiba Aynen Haklısın Mageler Güçlü Olabilir ama skill oldğundan daha yavaş atılıyor

REVOO

Üye
Manuel olarak heal atan 3-5 tane priest var bence pek dikkate almazlar azınlığın fikirlerini.
Death valley'de pk sırasında heali manuel atmayan oyuncular mı varmış :unsure:, healin yavaş kalkmasından ziyade heal ve diğer db skilleri için bazen animasyon iptali olmasına rağmen bazen animasyon iptali hiç olmuyor.. Ayrıca belirtmek istediğim bir skill de cure skili, cure aldığıma dair efekt olmasına rağmen maalesef skill işlevini yerine getirmiyor, ccden hemen sonra heal kaldırmayı düşünüyorum misal, cc skili işlemediği için ikinci kez ccye kalkmak zorunda kalıyor insan.. Videosunu çekebilirsem foruma da ekleyeceğim.

GrimJouwJaggerJack

Üye
Death valley'de pk sırasında heali manuel atmayan oyuncular mı varmış :unsure:, healin yavaş kalkmasından ziyade heal ve diğer db skilleri için bazen animasyon iptali olmasına rağmen bazen animasyon iptali hiç olmuyor.. Ayrıca belirtmek istediğim bir skill de cure skili, cure aldığıma dair efekt olmasına rağmen maalesef skill işlevini yerine getirmiyor, ccden hemen sonra heal kaldırmayı düşünüyorum misal, cc skili işlemediği için ikinci kez ccye kalkmak zorunda kalıyor insan.. Videosunu çekebilirsem foruma da ekleyeceğim.
haklısnız bende elle oynuyorum çok yavaş geliyor banaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt