Priest Heavy ve Elite hakkında Tartışma.

CihnBRGZs

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhabalar herkese iyi oyunlar dilerim .
Oyunda rogeo warrıor gibi clasların heavy seti görev setleri ile aynı defansı verip daha fazla dex str verirken prieste bu durum hem hp hemde def olarak düşük elite set takalım desek hp den yiyor ınt olarak yüksek olduğu için hp veremiyoruz bu süreçte sizler nasıl bir süreç izliyorsunuz bu konu hakkında sizlerin görüş ve düşüncelerini almak istiyorum sizler neyi daha mantıklı buluyorsunuz.

CihnBRGZs

Üye
Bende onu anlamıyorum neden diğer karakterlerde mesela heavy daha iyiyken prieste bu işler farklı veya çitinler nerdeyse giymek imkansız 70 hesaplarında da imkansız

MaRaKeSH

Üye
set bonusları aktif olsa idi bütün priestler shell giyerdi (str hariç). ama arkadaşın dediğine katılıyorum en iyi set görev shelleri her durumda. hesavy giyecekelri tavsiyem def yükseltmek için sadece kolluğu shell giymeleri

psikolog

Üye
aslında istediğimiz nasılki okçuda giysi dex istiyor, warriorda str, priestte de setin str istemesi int yerine problem bu. int priestin hasarını arttırmıyor str ya da dex diğer klaslarda giysiyi takmak için gereken main stat ama priestteki bu int hiçbir işimize yaramıyor bunu 100 prieste sorun 90 ı onaylar

MaRaKeSH

Üye
tamam da Elite Set zaten int priest için değil

aslında istediğimiz nasılki okçuda giysi dex istiyor, warriorda str, priestte de setin str istemesi int yerine problem bu. int priestin hasarını arttırmıyor str ya da dex diğer klaslarda giysiyi takmak için gereken main stat ama priestteki bu int hiçbir işimize yaramıyor bunu 100 prieste sorun 90 ı onaylar
yanlışın var res lerin yükseliyor. int priest nova townda düşmez. herkes int deyince full int anlıyor yanlış ben int priyim 6k canım var defansımda hiç fen değil. bir priestin ilk önceliği düşmemektir. düşmeyecekse int olmalıdır. atacker bir priest olacaksa işler değişir

psikolog

Üye
yanlışın var res lerin yükseliyor. int priest nova townda düşmez. herkes int deyince full int anlıyor yanlış ben int priyim 6k canım var defansımda hiç fen değil. bir priestin ilk önceliği düşmemektir. düşmeyecekse int olmalıdır. atacker bir priest olacaksa işler değişir
sen o %10 dasın işte

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt