Priest Leather Set görünüm düzenlemesi gerekmektedir. !

AeroxRousseau

Üye
Tasarımcı herhalde priest karakterini hiç sevmiyor sanırım, o kadar özensiz o kadar çirkin bir kıyafet çizimi anca bu kadar olurdu sanırım.
Hali hazırda 1000 KC ile alınan kıyafetler fena değil fakat lakin özelliği olmadığı için almak saçma geliyor. Fakat almayanada bu zulüm gibi birşey, priest arkadaşlar özellikle proteanlar bana hak vericektir... Gerekli güncelleme bu karakter skinlerinede gelmelidir.
1655398327444.png

platoon0x

Üye
kafalık görünümlerini devre dışı bırakmak son derece kolay bir çözüm aslında, ama alfada var olan özelliği tekrar aktif etmek bile "mmorpg için yetersiz olan" bu ekip için çok zor bir iş xd

KOROW

Üye
Tasarımcı herhalde priest karakterini hiç sevmiyor sanırım, o kadar özensiz o kadar çirkin bir kıyafet çizimi anca bu kadar olurdu sanırım.
Hali hazırda 1000 KC ile alınan kıyafetler fena değil fakat lakin özelliği olmadığı için almak saçma geliyor. Fakat almayanada bu zulüm gibi birşey, priest arkadaşlar özellikle proteanlar bana hak vericektir... Gerekli güncelleme bu karakter skinlerinede gelmelidir.
Ekli dosyayı görüntüle 7584
kafalık olmasa gayet seksi durmus proteanda güzel duruyor en azından yesil yesil ama lunaskar tam medine dilencisine dönüyor :D

Anthelior

Üye
Evet evet, özellikle o kafalık aman tengrim :D Rework gelmeli bence de.

Ya bir de armorlarda tutarsızlıklar var. Mesela kadın Protean'da Plate Set'e bakın, setin adı Plate, yani plaka değil mi? Bakıyorsunuz Rogue'a, etek var. Ne alaka abi? Hadi etek olsun, göğüslük niye tamamen kapatıyor? Bir ayaklık - bot diyeyim ona - var dize kadar. Seksi mi olsun istiyorsunuz yoksa zırhlı mı? :ROFLMAO:

xxxOLRICxxx

Üye
Kostüm tasarımları genel olarak çok kötü. Ücretli kostümleri alalım diye mi yaptılar bilmiyorum.

hasansavas

Üye
Ekli dosyayı görüntüle 7584
1000 rc ile alınan item sana saçma geliyorsa, büyük ihtimal 1. Seviye giysilerde görüntü düzenlemesine gitmek de tasarımcı arkadaşlara saçma gelecektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt