Priest nerf

Muffiin

Üye
battle priestin itemi 125 atak verirken 119 a düşürülmüş o zaman şöyle yapalım asaslar görünmezlik basıp DV de tek atıyor görünmezliği kaldırmanız lazım böyle olmaz karakter oyun başı güçlü olacak bu battle priestin kanunudur ama ilerde itemler çoğalınca battle priest tek yiyip tek atamayacak çünkü şimdi fp giyen battle priest yarında fp giyecek ama işte ne diyecen aferin yeni güncelleme yeni dertler :D

platoon0x

Üye
zırlamayın artık, bp nin pvp de defansının az olması pve de hayvan gibi avantajlı olması için bir hak doğurmuyor, bp yi savunan adamların en büyük argümanı "asaslar warriorlar gelip tek atıyor", kardeşim pve haritalarında haggarda kingdomlarda kim gelip tek atacak peki? bp dengeli değildi ve adamlar müdahale etti, bence az bile, seri skillerinin cd si warriordaki gibi 0.8 sn olmalı.

Lord

Üye
zırlamayın artık, bp nin pvp de defansının az olması pve de hayvan gibi avantajlı olması için bir hak doğurmuyor, bp yi savunan adamların en büyük argümanı "asaslar warriorlar gelip tek atıyor", kardeşim pve haritalarında haggarda kingdomlarda kim gelip tek atacak peki? bp dengeli değildi ve adamlar müdahale etti, bence az bile, seri skillerinin cd si warriordaki gibi 0.8 sn olmalı.
Burada asıl zırlayan sen gibi duruyorsun ama neyse.

Muffiin

Üye
bence dükkanı kapatıp gidelim kafa yapısına bak açsaydın kardeşim ilkte priest niye warior açtın cünkü str fulle biraz hp ver full chitin giy ne güzel dimi :D bp gibi FP set giymemiş oluyorsunuz

platoon0x

Üye
bence dükkanı kapatıp gidelim kafa yapısına bak açsaydın kardeşim ilkte priest niye warior açtın cünkü str fulle biraz hp ver full chitin giy ne güzel dimi :D bp gibi FP set giymemiş oluyorsunuz
benim priest açacak olmam jobu dengeli hale mi sokacaktı bu ne saçma bir düşünce yapısı :D

profil resmimdeki betadan kalma bp yi görüyor musun? hayatında görmediğin itemlerin +7 lerini denedim orada ben =)

nemesis04259

Üye
Bu arkadaş çok çekişmeli bazı şeyleri idrak edemiyor sanırım.

AlexMORGAN

Üye
Bu arada dünyanın en kötü nerfü. Ben belki bu silah 125 AP olduğu için BP jobunu açıp, kasıp, emek verip level yükselttim, item yaptım vs. bunun AP sini sonradan düşürmek nasıl bir amatörlük. Sırf bu yüzden bütün yan karakterlerim BP olduğunu varsaysak ben yeni job için premiuma para vermek zorunda mıyım?

anil1991anil

Üye
Valla helal olsun ne diyim. Çocuk gibi ağlaya ağlaya nerf getirttiler. Böyle çocuk gibi ağlamak lazım. Ben de diyorum warrior görev itemlerinin atağı düşsün!

platoon0x

Üye
Bu arada dünyanın en kötü nerfü. Ben belki bu silah 125 AP olduğu için BP jobunu açıp, kasıp, emek verip level yükselttim, item yaptım vs. bunun AP sini sonradan düşürmek nasıl bir amatörlük. Sırf bu yüzden bütün yan karakterlerim BP olduğunu varsaysak ben yeni job için premiuma para vermek zorunda mıyım?
cursed blade ve excalibur +7 öneririm hocam en değerli 2 döner ekmekçi itemleridir bunlar xDDDD

fstab

Üye
görev itemiyle cursed bladenin aynı damageyi vurması normaldi nerf anormal oldu aynenn kardeşim aynnenn

feya

Üye
Şurda bir iki çapulcunun dedikleriyle yönetilen oyundan ne kadar hayır gelir anlayın,ayrıca graft sisteminide yem olarak açtılar ve böyle kapalı gider.Bu oyundan bi cacık olmaz

AlexMORGAN

Üye
Güzel kardeşim anormal veya normal demiyorum ben.. Sırf bu yüzden açtığım hesaplardan bahsediyorum. Sonrasında alınacak görevlere yap bu nerfü neden alınmış iteme yapıyorsun?

platoon0x

Üye
Kanka kime kaldı yaptığım itemlere laf yapmak sana düşsün :D Karakterlerimin geleceğini etkileyecek nerfün neresi doğru bana bunu anlat :D
erken erişim bir oyunda eşyaların jobların değişmeyeceğini filan mı umuyordun? yarın öbür gün (misal) warriora buff gelirse "bilseydik warrior açardık dalga mı geçiyorsunuz" mu diyeceksiniz :D? "dengeleme" diye bir şey var

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt