Priest nerf

anil1991anil

Üye
Warriora parti, buff, ac, str yok. Git pk yap, biz de pk yapamıyoz. Okçular gayet güzel farm yapıyor. Buff um Ac em yok diyorsan 50lik buff ac satıyorlar ucuza, sen de onu satın al bir zahmet. Madem bize bir zahmet para verip silah alacaksın diyorsan. Bol bol canın ve defansın var zaten, rahat rahat yaparsın farmını.

Alkoer

Üye
BP'ler burada deli gibi warrior'lara asaslara saldırıyor. Defansı var Canı var yok görünmezlik skilli var. Ya kardeşim, Rog Warrior gibi classlar BP gibi kendine buff atabiliyor mu? ben 62 level warriorum 2K canım var. Frenzy basınca 200 defansım kalıyor, kendime heal kaldıramıyorum, wolf kitap gibi yan özelliklerimde yok ne anlatıyorsunuz ne içiyorsunuz anlamadım? Ben şimdi solo farm yapmak istesem nasıl yapacağım? Her sınıfın kendine özel yetenekleri vardır. Burada BP & Warrior & Asas kıyaslaması yapanlar bir 20 yıl daha oynasa bu IQ seviyesinden öteye gidemezler.

Konunun özeti, bu metada Battle Priest'ler çok güçlüydü ve bunu dengelemek için sadece görev silahının AP'sine nerf geldi. Bunu nerfi kapatmak içinde tek yapacağınız şey silah almak bu kadar ağlamanın bir lüzumu yok. Dua edin skill'inize nerf gelmedi :)
Nerf yok ki arkadaşım. 60atak fark etti.

Sen olayı kendi açından düşünüyorsun.

Burası tezek online değil. Bi eline nebiros diğerine mana reg takıp wariorla solo farm atabileceğin oyun değil bu.

CuneytARKIN

Üye
Olm skiliniz mi nerf yedi görev silahınız mı ben anlamadım? Ne bu tantana?
+7 Rare weaponları görev silahından kötü olan tek bir job vardı o da priestler. Neyin tantanası bu? 1 ay değil neredeyse 2. ayını dolduruyor oyun hala görev silahı takıyosan bi zahmet siteye biraz az gb sat da eline bi silah al döner ekmek tayfa isyanda :D

sana12

Üye
Kendimde battle priestim ve verilen kararı saygı ile karşıladım çünkü bp'nin farm gücünün herkez farkında priestin görev silahının muadil yan silahlara göre gereksiz fazla bir ap si vardı ve buda herkezi dar boğaz olduğu dönemde 61 levele bp kastırıp farm yapmaya zorladı çünkü hem deathwalley olsun hem farklı haritalar olsun görev silahlı ve fabric'li bp ler aşırı aşırı çoğalmıştı ben hibrit bp oynuyorum ve death walleyde tek yediğim olmadı ama 61 level görev silahlı bp gelip cz de benden kutu aldığı zaman yazdığı mesajlarda var "hahah ezik,bak senden kutu alıyorum,ağla,zırla," gibi gibi bu adam full atack oynayıp benden kutu aldığı gibi tek yemeyide göze alacak her yiğidin bir yoğurt yiyişi var ben kendim +6 arc sword "132"ap li silah kullanıyorken ki +6 item görev silahının 125 ap olması fazlaydı.. ve gereğinden fazla farmer bp olayı çoğaldığı için ekip bunu görmüş düzenlemesini yapmış.. çok konuşmaya gerek yok zaten herkez herşeyin farkında.

Oos

Üye
Ben asas olsam ilk bp ye dalarım, sonuçta hangi karaktere böyle kolay tek atılır ki? Adam yazmış bp bana 3-4 vuruyor diye, debuff yiyen bir bp her zaman tek yiyor onu nasıl yapalım? Mage partilerin üyelerini çekmesi, warriorların asasların yanına ışınlanması ve rogue sınıfının dash skilli var. bu karakterler hem saldırı yaparken hem de ölmemek için kendilerine avantaj sağlayan skillere sahip. Priestlerin böyle bir lüksü yok, Karşı tarafın priesti debuff attı mı kendini townda buluyorsun. Elinizde davulcu tokmağı üstünüzde çaput vermişler pk da oyunu bilen bilmeyen herkes kill alayım diye üstünüze yardırıyor kesmek için. Bp kadar vurmak istiyosanız gidin markette satılan en dandik kıyafetleri +7, +8 basın sizde Bp gibi vurursunuz. BP bufflanması gereken bir karakter ama oyun yetkilileri nerf atıyor. benim bufflı canımla warriorların buffsız canları neredeyse aynı, defansları benden çok daha fazla ama warriorlar kalkmış Bp ye nerf istiyor. Buffları dashları healleri cureleri verilir adamların tek yapmaları gereken wr+skill vurmak onu da beceremezler ve herşeyden şikayet edeler.. Bp nin vuruş gücüne nerf getirin ki zaten tekledikleri karakter onlara biraz olsun vuramasın egolarını iyice tatmin etsinler....

Oos

Üye
zırlamayın artık, bp nin pvp de defansının az olması pve de hayvan gibi avantajlı olması için bir hak doğurmuyor, bp yi savunan adamların en büyük argümanı "asaslar warriorlar gelip tek atıyor", kardeşim pve haritalarında haggarda kingdomlarda kim gelip tek atacak peki? bp dengeli değildi ve adamlar müdahale etti, bence az bile, seri skillerinin cd si warriordaki gibi 0.8 sn olmalı.
Peki tamam ona müdahale ettilerse şimdi aynı şekilde tek yemelerine de müdehale edilmeli. ve pvp için buff gelmeli değil mi mantık küpü arkadaş. O zaman da kalkıp bp lere tek atamıyorum diye sen zırlama sonra. Ulan Pvp de avantajsız olan çara Pve de de nerf gelirse hangi yüksek IQ lu insan açıp da BP oynar sence?

Alkoer

Üye
Açıkçası BP'nin damage skilline nerf gelmesi söylediğin job'ları pek etkilemiyor. Evet int'e getirselerdi durum değişebilirdi.
Skile nerf gelse priest oynayan azalır. Her jobu etkiler. Şuan oyunda inanılmaz priest fazlalığı var.

chibss

Üye
Olm skiliniz mi nerf yedi görev silahınız mı ben anlamadım? Ne bu tantana?
+7 Rare weaponları görev silahından kötü olan tek bir job vardı o da priestler. Neyin tantanası bu? 1 ay değil neredeyse 2. ayını dolduruyor oyun hala görev silahı takıyosan bi zahmet siteye biraz az gb sat da eline bi silah al döner ekmek tayfa isyanda :D
Sizin gibi +7 mavi iteme 22 m falan veremiyoruz kardeşim. Bp nin öyle adam akıllı alabileceği idarelik düzgün itemi yok.

BirKullanıcı

Üye
Aslında bana göre bunun çok kolay bir çözümü var. Tüm görev eşyaları epic düzeyde olan eşyaların +5'i olsun. Ama upgrade edilemesin. Bence görev eşyalarının problemli olmasının sebebi +6 ayarında olması değil gereksiz fazla ve çeşitli bonus vermesi. Eğer görevden gelen eşyalar daha az bonuslu ve +5 ayarında upgrade edilemez olursa ne tantana çıkar ne de adaletsizlik olur. Çünkü zaten hali hazırdaki eşyanın aynısı olacak.
Mantık şu: Görev zırhları elite zırhın +5'i ama bonus miktarı yarı yarıya ya da bölünük şekilde verecek. Mesela +5 warrior elite göğüslük +6 str veriyorsa görev eşyası +3 hp +3 str verecek. Bu sayede oyuncuya "Kardeşim bak bu eşya sen yaratık kes ve kendi çapında para topla zırhını geliştir diye veriliyor. Bu eşya ile ömür boyu farm yapıp sitelere sat diye verilmiyor" mesajı rahatça verilebilir. Silahlar da bu şekilde olursa anca öyle epic/unique silah almaya yönelir insanlar.
Bu benim yazdığım sadece bir öneri. Bu ve bunun gibi makul öneri çok fazla bulunur ama bunun için oturup düşünmek lazım yapmış olmak için yapmamak lazım...

CuneytARKIN

Üye
Sizin gibi +7 mavi iteme 22 m falan veremiyoruz kardeşim. Bp nin öyle adam akıllı alabileceği idarelik düzgün itemi yok.
niye olmasın excalibur var, cursed blade var? 60 levelden önce sword attack veriyor aynı zamanda? Neden olmasın. Bu silahların +7sinden iyiydi Paladin Clup o yüzden bu itemler çöp muamelesi gördü?

SSKEmeklisiBuffer

Üye
Oyunun başından beri +7 tabarise kullanan bir bp priyim.Bana göre burada herkes yanlış şeylere kin kusup birbirine giriyor.Asıl sorunlar gözardı ediliyor.
Şu anda elimde bulunan silahın fire damage çalışmıyor.R skillim görev itemi ve rare itemla aynı vuruyor ama skillerimiz en azından sorunsuz olduğundan rahat rahat farm yapıyoruz.
Okçuların silahı apden neredeyse etkilenmiyor.Poison damageden scale alıyor.Poison damage fazla olan golden bow 2 gb verip aldığın silahla poision damage aynı diye neredeyse aynı vuruyor.Üstüne skilleri failed verdiği için okçu bpden kutu alamıyor.
Wariorların ya 44 skilli rahat farm yapsınlar diye yazdığı yüzdeyi vurmuyor ya da 60 skillerinin yüzdesi bozuk.O yüzden bpden kutu alamıyor.
Şimdi bu sorunların çözülmesinin istenmesi yerine yok bp kutu alıyor yok asas görünmezlik basıyor yok wrnin defansı fazla diye birbirinizi yiyorsunuz.Olay sadece henüz bp skillerinin bozulmamış olması.O konuda evet sizden daha şanslıyız.
Bu arada mageler mi ahaha onlar 5. slotlarına çöktüğümüz için bize kansız diyor.Çünkü 5 slot dönüyorlarmış gelip slotlarına nasıl otururmuşuz ahahaha.Neyse bu konuya girmeye gerek yok.(Bunun da çözümü belli aslında mobların agresyonu neredeyse tüm map takip ediyor.Takip rangeleri kısaltılsa ortada 5 slot çeken mage kalmaz ama neyse...)

gorkem

Üye
oyun açılalı olmuş 2 ay gbleri cebe atacagınıza silah alsaydınız ne nerfi gelmiş bpye skilleriylemi oynamışlar napmışlar görev itemini güçsüzleştirmişler diger klaslar niye farm atmak için item buyluyor priestin görev itemi kadar absürt bir item yoktu oyunda

chibss

Üye
niye olmasın excalibur var, cursed blade var? 60 levelden önce sword attack veriyor aynı zamanda? Neden olmasın. Bu silahların +7sinden iyiydi Paladin Clup o yüzden bu itemler çöp muamelesi gördü?
22 m e +7 golden bow alıp itemliyim diye geziyorsunuz. bpnin itemlerinin fiyatını biliyor musun sen . 23 gündür çarı kasmaya çalışıyorum anca 3 gb birikti. Sağolsun rise online yönetimi tam elime silah alacakken patchle görev itemlerinin apsini düşürdü ve ne alakaysa diğer itemlerin fiyatı arttı. Eski görev silahı curseddanve excaliburdan iyi olduğu için insanlar excaliburu falan niye kullansın. Seçeneklerimiz kısıtlı arc sword kullanmak istesek +3 gb earthshakerin +1 i zaten 1 gb. Her bpnin görev itemiyle dolaşması onların döner ekmekçi tayfadan olduğu anlamına gelmez yani.

Lonarad

Üye
22 m e +7 golden bow alıp itemliyim diye geziyorsunuz. bpnin itemlerinin fiyatını biliyor musun sen . 23 gündür çarı kasmaya çalışıyorum anca 3 gb birikti. Sağolsun rise online yönetimi tam elime silah alacakken patchle görev itemlerinin apsini düşürdü ve ne alakaysa diğer itemlerin fiyatı arttı. Eski görev silahı curseddanve excaliburdan iyi olduğu için insanlar excaliburu falan niye kullansın. Seçeneklerimiz kısıtlı arc sword kullanmak istesek +3 gb earthshakerin +1 i zaten 1 gb. Her bpnin görev itemiyle dolaşması onların döner ekmekçi tayfadan olduğu anlamına gelmez yani.
earthshakerin +1 i keşke 1gb olsa :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt