Priest Oynayanlar iyi bilir ( Karakter Aşırı kırılgan! )

AeroxRousseau

Üye
Bir priest oyuncusu olarak bu sınıfın, karşı ırktan yediği damageye karşı çok fazla dayanıksız olduğunu düşünüyorum. Bu farkı son yamadaki silah güncellemesinde tüm priest kalkanlarından çıkarılan defanslara bağlıyorum konuştuğumuz tüm priest arkadaşlarlada aynı görüşteyiz. Yönetimin bu konuyu gözden geçirmesini rica ediyorum.
Priest oynayan arkadaşlar konuyu uplarsa sevinirim.
Bknz.
Nerften önce bu kalkan ; 248 Defanstı ve + Bow Antisi vardı ve tüm bonuslar 11'di. Yeni halinde 5 healt bonus 16 Healt bonusa çıkmış durumda ( dile kolay -48 defans priest için )
itemler Priest Elite Gögüslüs Pad Kolluk - 2x +7 Priest Heavy Plate Bot - Kafa ..
1667585900126.png

Burtto

Üye
priest oynamıyorum ama katılıyorum pvp de anında eritiyorlar priesti kendini kurtaramıyor.

Mitraileusse

Üye
El kaldıramıyoruz hala ve hala sanki slow kalkıyor el kendime heal atamıyorum alay konusu olduk yemin ederim :D

AhmtDmrc

Üye
Öncelik Asas ve Warriorların arkadaşlar gerisi kusura bakmasın ama ağlamaya devam etsin. Support karakterleri iyice erittiler. Bunu kendileride söyledi yanlış hatırlamıyorsam. Ancak support dediğin karakterin 2 Asasa ölmemesi lazım. Yanlış düşünüyorsam düzeltin.

Tolgun

Üye
bilmiyorum da death valley de cok zor düsen priest ler var db malice le ölsün ler artik daha ne istiyosun anlamadim:S

Porteur

Üye
Priest karakterinin bazı skillerinin, Cooldown'lu şekilde oyuna eklenip(2k heal gibi) el kaldırmadan direk kullanması lazım.
Defans hakkındaki görüşlere ise katılmıyorum. Hem heal kullanımı olup,hemde en yüksek defansa sahip olmamalı.
Fakat Mage ve priestlardaki şu el kaldırma meselesinin gerçekten ele alınması lazım.
Bu karakterlerin bütün skilleri cast time istiyor. En düşüğüde en yükseğide. Mage ve priest oyuncu topluluğuyla görüşülüp bu konunun düzenlenmesi gerek.

Pitou

Üye
Düzenli oynayan bir Priest oyuncusuyum. Karakterim Kağıt gibi tek yiyorum. Db atmadan bile çok kolay öldürülüyor. Defans olarak Priestin iyileştirilmeye ihtiyacı var.
Dispel attığında el düşmemesi gerekiyor. El animasyonlarının hızlandırılması gerekiyor. Yeteneklerini seri ve akıcı bir şekilde kullanamıyor her yetenek attığımda 1 sn bekliyor.

levbom

Üye
arkadaşlar hangi priest bunlar db atınca bile zor kesiyoruz priesti. Rox düşmüyor int pri. geo battle pri kesinlikle zor kesiyoruz. xJacqueLynnn çok zor düşüyor. priestfromadana, bubblegum ve diğerleri 2 parti okcunun üzerine yürüyüp rahatlıkla kalkan açabiliyorlar. şuana kadar kolay düşen priest görmedim. kalkanların dengelerinin bozulması ayrı birşey ama abartmayın nesi kağıt gibi priestlerin allah aşkına.

levbom

Üye
kalkanlarla hatta genel olarak bütün silah ve kalkanlarla oynanmasını doğru bulmuyorum özellikle epik ve unique 'lerde. rare olan itemlerin düşmesine sevindim çünkü çok güçlüydüler.

AeroxRousseau

Üye
Ya dostum neyin ölmemesinden bahsediyorsun akşam gel dc yayın açayım biraz izle beni. Charda fena değil he gel izle ..Saydığın isimleri bende görüyorum herkez ölüyor..

UndefeatebLe

Üye
Tüm oyunlarda en dandik takıyı takan ve 5 kalkan takan priestler kolay düşüyor bro. Yanlış anlama dandik takı derken lafım sana değil hepimiz öyleyiz. Takı upgrade i ve uniq takıların çeşitliliği ile değişecek bi durum bu.

HeaveN

Üye
Priest dayanıklı olsun ama çok vurmasın adamlar 1k vuruyo seri seri

Tanerrr

Üye
Priest bırak partyi ayakta tutmayı,Kendisini ayakta tutamıyor.Priesti bitirdiler ya asas ya warrior oynuyacaksın dıyorlar

Witch_King

Üye
Bir kalkanda neden str bonus olabilir o da enteresan. Onun yerine koy bir resis daha veya int yükselt. Malum oyunda da vardı böyle saçma sapan bonuslar. Dex veren warior silahları, str veren rogue silahları falan filan. Bunu neden yapıyorlar valla çözemiyorum.

Opus Magnum

Üye
Bir kalkanda neden str bonus olabilir o da enteresan. Onun yerine koy bir resis daha veya int yükselt. Malum oyunda da vardı böyle saçma sapan bonuslar. Dex veren warior silahları, str veren rogue silahları falan filan. Bunu neden yapıyorlar valla çözemiyorum.
Dex ko da skill ve düz vuruşların faillenmesini azaltıyordu ancak silahlardan gelen bonus kısıtlı olduğu için useless kaldı.

AeroxRousseau

Üye
Biri pazardan 5m verip alabileceğiniz takı diğeri sözde Priest unique takı fiyatı 8gb ( Epik itemdeki fazla defans bonusu eminimki 2 sword 2 axe bonusunundan daha etkilidir. Unique takılarda berbat halde acilen düzenlenmesi gerekiyor ..
1667718229135.png

1667718195585.png

KONUSMA

Yeni Üye
1250 def 7k canım var 2 asas skill spamlayarak kesebiliyor malesef üzerimde hiçbir debuff skilli olmamasına rağmen.Bu el düşürmeyide kaldırmışlardı sözde yine geri getirdiler.Zaten ayakta duramıyoruz 1 saatte elimizi kaldırıyoruz birde skill failed :/

priesttt

Üye
oyuna yeni eleman mı aldılar naptılar mahvetti aga son güncellemeyle oyunu

baddy

Üye
Oyunu yanlış oynuyorsunuz. Leather giyersen 300 atak fazla çıkacak diye pveden çıkamazsınız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt