Priest Rezilliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Battle Priest

Yeni Üye
Ben bir priest olarak aşağıda bu oyundaki saçmalıkları biran önce çeki düzen verilmesi gereken özellikler şahsi fikrimdir

Atak skill koyuluyorsa demekki Bp oynanabiliyor defans düşük mana düşük stat ve lvl alımında dengesiz

Lvl alıyorsunuz mana hp hp artma değeri diğer joblara göre çok düşük

Her yeni güncellemede ataktan kıs yok skill özelliklerinden kırp yeter abi kaldırın atak skill erini yada priest karakterini bizde kurtulalım sizde

Oyuna radiant set geliyor bpler için hiçbirşeyi yok

Oyundaki en büyük sıkıntı rogueler karakterin yapabildikleri ortadayken hiç itemsiz bir karakterden bile neredeyse tek yiyoruz
Özelliklere bak bilink skillbar kapama kör atma görünmez olma vs vs hiç atak damagesi düşülmemiş üstüne üstlük her güncellemede dahada üstün olan bir job diğer joblarla arasında denge aşırı bozulduğunu düşünüyorum ve bugün itibariyle oyunu bırakıyorum ve çevremdekilere bıraktırmaya uğraşacağım

Son düzenleme:

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Öneri / istek / şikayet bölümü forum üzerinden değil sadece destek bileti üzerinden ilgili birimlere iletilmektedir

Unutmayınki Battle Priest karakterinin düşük defansa ve yüksek atak gücü, farklı avantajlara ve dezavantajlara sahip olabilir. Bu özellikler, karakterin belirli durumlarda daha etkili olmasını sağlayabilirken, diğer durumlarda daha savunmasız olmasına sebep olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt