Priest Skill Dinamikleri ve Sorunları

TankerNeJLa

Üye
Selamlar Herkese
Yazacağım sorunlarla ilgili 2 gün önce ticket attım ancak bir dönüş alamadım o yüzden forumda konu acmak istedim umarım hızlıca cözülür.

1. Priest debuff kısmında 48 debuff skilinde yaratıklara işlemez yazıyor ancak işliyor.

2. Debuff kısmında rakibin defansını kırdıgımız skillde rakip ırkda çalışıyor ancak yaratıklarda çalışmıyor.

3. Debuff kısmında karşı ırka gecici olarak buffunu sildigimiz skillde animasyon olarak çalışıyor işliyor ancak etkisi çalışmıyor.

4. Ve en büyük sorun priestin bütün skillerinde animasyon sorunu var şöyleki, bu buff olsun heal veya debuff olsun hepsinde skilli kullandıgınızda skilin animasyonunu yapior üstüne en az 1-1.30 saniye kadar daha bekledikden sonra skill aktif hale geliyor.Her hangi bir kıbırdamanızda iptal oluyor. Bu şuanda pve kısmında insanların gözüne batmaya bilir ancak pvp haritasına cıkdıgınızda aşırı oyundan sogutuyor. 63 lv priestim ve pvp haritasında townda oturup buff atmakdan başka bir işe yaramıyorum cünkü skilleri atana kadar ya rakip size yetişiyor yada zaten direk ölüyorsunuz.
Bir priest kullanıcı olarak cok rahatsız edici umarım en kısa sürede cözülür en azından bu animasyon sorunu cözülse gene yeterli. Teşekkürler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt