Priest skill+r combosu nasıl en hızlı şekilde yapılır ?

Fenrirismypuppy

Üye
Merhabalar bu adamlar videolarda falan ellerini indirmeden hep havada tutuyorlar ve manyak seri vuruyorlar biliyorum makroları var diyeniniz olacak ama makrosu olmayan bir insan için en hızlı nasıl vurulur veya hata payı en aza nasıl düşürülür ?

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Combo'nun birçok farklı varyasyonu var, oyuncuya göre değişkenlik gösterir. En basiti dediğiniz gibi Skill + R yaparken r'ye ne kadar seri basarsanız o kadar hızlı combo yaptığınızı göreceksinizdir. Alıştıktan bir süre sonra el kaslarınız otomatik olarak bunu yapacaktır. Rise Online'da makro çok işlevsel değil, makronun yapabildiği her şeyi manuel olarak çok rahat yapabilirsiniz. Sadece daha konforlu olduğu için tercih edilebiliyor fakat ceza almanıza sebebiyet vereceği için makro kullanmamanızı tavsiye ederim.

themurolity

Üye
Priest ilk skilini R ile vururken diğer skilinde R vurmuyor videosu çekildi gönderildi düzenleme yapılır diye bekliyoruz o yüzden seri combo yapabilirim diye kendini zorlama yada yapamıyorum deme. Oyunsal bir sorun var düzelince deneyebilirsin

SWPLEASE

Üye
Belki yıllarca yaptığımız için bana basit geliyordur ama R spamla işaret parmağınla ve içinden 1 - 2 - 3 diye sayarken orta parmağın ile skill vur :) 12 - 13 yaşlarında bu şekilde düzgün yapmayı öğrenmiştim :D Skill'i saniyede bir vurmazsan vurmuyor.

Diğer yandan R R R R R Skill kombosu yaparken görece daha fazla skill kaçırıyorum. Bu nedenle W R Skill ya da W R SKILL S kombosunu daha çok yapıyorum onları da öneririm. Yine içinden sayı saymanı öneririm.

lorddark

Üye
R R Skill En basit ve hızlı kombolardan biridir 2 kereye seri rye 1 kere skile basmak yada rr skill w .

Zafer1991

Üye
R vurursa en kolay combo r 1 kere bas w skill'dir.Fakat riseta R sorunlu warrior,priestta rr skill ne yazikki calismiyor. Gerekli yerlere ticket atip bildirdik insAllah cozerler.

GizliPriest

Üye
Priest R calismiyor... Ben R skill RR skill RR skill yapıyorum elim kalkmadan vuruyorum ama çok seri yaparsan skill vurmaz dengeyi iyi ayarlamalisin. Ve silahların comboya etkisi de çok kendi silahını bulup benimseyip ona alismalisin.

themurolity

Üye
Şu priest R sorununun düzelmesi lazım biran önce. Bozuk olduğu için doğru combo yapılamıyor. @Aziz el at şu konuya. Ticket atıldı Video çekildi gönderildi.

Aziz

Üye
Şu priest R sorununun düzelmesi lazım biran önce. Bozuk olduğu için doğru combo yapılamıyor. @Aziz el at şu konuya. Ticket atıldı Video çekildi gönderildi.
Merhaba,
Gerekli işlemi en iyisiyle yapmışsınız. Biz moderatörlerin oyun içerisinde yetkisi bulunmuyor. Hâli hazırda sorununuz ile ilgili gerekli kontroller yapılıp, eğer bir hata varsa düzenleme yapılacaktır. Rise Online’da gelişim ve düzenleme asla bitmez.
İyi Forumlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt