İstek Prieste ticaret gönderip partiyi yatırmak ve slota başka mob çekmek

Wally

Üye
cwQ, d0pa, eky, Marleto, Jonturk, Hui nickli oyuncular Protean Kingdom 11. kanalda partimiz ile shoothsayer dönerken slota harpy çekmiş ve partiyi yatırmıştır. ayrıca organize bir şekilde bana ticaret, savaş, klan gibi her türlü isteği spam şeklinde gönderip heal atmamı engellemişlerdir. Gereğinin yapılmasını arz ederim

Ekli dosyalar

• cwQ.png
    cwQ.png
    4.2 MB · Görüntüleme: 143

herpokolog

Üye
Ettiğin küfürü gizleseydin bari :D

Ekli dosyalar

• cwQ1.png
    cwQ1.png
    4.2 MB · Görüntüleme: 84

Gensuke

Üye
Heal atmasını engelliyorlarsa yaptırım uygulanmalı. (BENCE)
Oyun içi ticaret teklifi göndermek yasak değil sonuçta herkes birbirine istediği gibi teklif atabilir.Bu gibi durumlar için trade tekliflerini kapama seçeneği var onu kullanabilirsin.Bu arada yapılanı kesinlikle savunmuyorum ama kesinlik bu yapılana ceza uygulayamazlar.

Wally

Üye
Küfürü gizleme ihtiyacı duymadım kişiye değil ortalığa yazdım üstüne alınıp şikayet eden olursa memnun olurum

herpokolog

Üye
Oyun içi ticaret teklifi göndermek yasak değil sonuçta herkes birbirine istediği gibi teklif atabilir.Bu gibi durumlar için trade tekliflerini kapama seçeneği var onu kullanabilirsin.Bu arada yapılanı kesinlikle savunmuyorum ama kesinlik bu yapılana ceza uygulayamazlar.
Burdan ceza gelecekse kayıt duruyor ks partiyede gelmeli :D

MrYESiL

Üye
Ticareti ve diğer istekleri kapatmak gerekir. İstismara açık bir durum.

Wally

Üye
Trade isteklerini kapattıktan sonra "sava isteği" yazan bir istek göndermeye basladılar. onun ayarını bulamadığım için partime heal atamadım.

yenilmekyok

Üye
Ks party kurup slot expini bölersen.Sana OG nin değil oyuncuların yaptırım uygulamasını kabul etmen gerekir canım arkadaşım. Bir dahakina ya sıra beklemeni ya da boş slot aramanı tavsiye ederim :))))

eky

Üye
cwQ, d0pa, eky, Marleto, Jonturk, Hui nickli oyuncular Protean Kingdom 11. kanalda partimiz ile shoothsayer dönerken slota harpy çekmiş ve partiyi yatırmıştır. ayrıca organize bir şekilde bana ticaret, savaş, klan gibi her türlü isteği spam şeklinde gönderip heal atmamı engellemişlerdir. Gereğinin yapılmasını arz ederim
Birisi şu yalancı velet tayfaya sabahtan beri slotta olduğumuzu , gelip ks attıklarını ve küfür ettiklerini hatırlatırsa sevinirim. Bide yüzsüz gibi buraya konu açıp kendilerini rezil ediyorlar yazık gerçekten.

eky

Üye
Birisi şu yalancı velet tayfaya sabahtan beri slotta olduğumuzu , gelip ks attıklarını ve küfür ettiklerini hatırlatırsa sevinirim. Bide yüzsüz gibi buraya konu açıp kendilerini rezil ediyorlar yazık gerçekten.

sOmbra

Üye
Oyuncuların oyununa kast etmek bence en ağır yaptırımı almalı, trade isteği atabilir evet ama bu çift taraflı olmalı tek değil. slot dönerken gelip trade/klan vs istekleri atması normal olmamak ile beraber oynayanların oyununa kast etmekten baska birlşeşy değil. lütfen oyunun ilk safhasında seviyeyi düşürmeden böyle oyunculara yaptırım uygulanmalı.

herpokolog

Üye
Ağlak Arrow klanı not edildi :p

• Beğen
Tepkiler: eky

koilada

Üye
Mobların Spam noktalarından çok uzaklaşmaları önlenmeli bence. Bugün bunu yapan öbür gün baseye mob çeker, tüm afkları yatırır.

herpokolog

Üye
Oyuncuların oyununa kast etmek bence en ağır yaptırımı almalı, trade isteği atabilir evet ama bu çift taraflı olmalı tek değil. slot dönerken gelip trade/klan vs istekleri atması normal olmamak ile beraber oynayanların oyununa kast etmekten baska birlşeşy değil. lütfen oyunun ilk safhasında seviyeyi düşürmeden böyle oyunculara yaptırım uygulanmalı.
Ks party bizim oyunumuza kast ediyor. Size yaptırım uygulanmalı o zaman.

redyeoha

Üye

Talebin saçma olmuş dostum. Konunda haklı olabilirsin, ama ceza gerektirecek bir durum yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt