Priestler Ölmüyor - El Düşmüyor - Diğer Priest Arkadaşlar Ne Düşünüyor ?

Pitou

Üye
Merhaba Arkadaşlar
2020 Yılından beri bu oyunda Priest oynuyorum. İnt priestin son halinin çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Warriorler hiçbir şekilde elimi düşüremiyor. Karakterin eli düşmediği için ölmüyor. Vs ler saatlerce sürüyor. Prieste bir düzenleme gelmesi gerekiyor. El düşme oranlarının artması gerekiyor. Bütün kalkanların genel olarak nerflenmesi gerekiyor. Arkadaşlar bir priest oyuncu olarak söylüyorum gerçekten karakter ölmüyor. Mattalarada % savunma geldi dahada bozuk olmaya başladı .
Ben diğer oyuncular gibi benim jobumu bufflayın çok eziğiz diyen bir insan değilim neyse o. Priest gerçekten çok güçlü şuan.
Sizler ne düşünüyorsunuz ? Sizlerinde fikirlerini merak ediyorum.

Bogateg

Üye
çok boş bir konu olmuş, herkesin itemıne göre değişir senin itemlerin iyidir ölmiceksin tabi boşunma mı yaptın kardeşim yoksa bu nasıl bir düşünce

Pitou

Üye
çok boş bir konu olmuş, herkesin itemıne göre değişir senin itemlerin iyidir ölmiceksin tabi boşunma mı yaptın kardeşim yoksa bu nasıl bir düşünce
5x +9 war scylı full +3 warlord setli 7 +8 karışık radiant setle priest kesilmiyor kardeşim . Lütfen oyunu oynamayan farmerlar bp priestler yorum yapmasın. Pk atan int priestler yorum yapsın . Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın. Dün bir vs yayını izledik saatlerce vs bitmedi. Rotokej , tinasoft , nottingham bu adamlar itemsiz mi ? Full +9 warriorler priest kesemiyor oyunda .

FasaFiso

Üye
5x +9 war scylı full +3 warlord setli 7 +8 karışık radiant setle priest kesilmiyor kardeşim . Lütfen oyunu oynamayan farmerlar bp priestler yorum yapmasın. Pk atan int priestler yorum yapsın . Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın. Dün bir vs yayını izledik saatlerce vs bitmedi. Rotokej , tinasoft , nottingham bu adamlar itemsiz mi ? Full +9 warriorler priest kesemiyor oyunda .
adamın 50 antisi varsa bir zahmet ölmesin ya

Pitou

Üye
920. mesaj inanamazsınız ama yine boş yaptım olabilirdi başlık , çok komiksin cidden aşırı komik. cem yılmaz sana rakip çıkmış
Foruma konu açmak hiç mantıklı bir karar değilmiş. Oynamayı bilmeyen , boş itemsiz oyuncular yorum yapmaya başladı . Bu oyuncuların oyunda sayısı yüksek olduğu için bazı şeyler düzelmiyor malesef azınlıktayız.

Pitou

Üye
150 200k yatırım yaparsan ölmezsin 15 20 k yaparsan ölürsün çok basit bir durum aslında
Olay full +9 item +4 warlod set takılı warriorlerin Priest kesememesi akşam vslerini izlemiyorsunuz ezbere konuşuyorsunuz. Millet sadece warriore oynuyor . Priest ölmediği için dalan yok.

Son düzenleme:

josqua61

Yeni Üye
Olay full +9 item +4 warlod set takılı warriorlerin Priest kesememesi akşam vslerini izlemiyorsunuz ezbere konuşuyorsunuz. Millet sadece warriore oynuyor . Priest ölmediği için dalan yok.
hayatın kadar vs izledim girdim burda boş yapma bence, priesti öldürtemiyosan o senin sorunun adama dön dediğinde adama db malice attıgın yok priest olmuyor diye konusuyosun yani gereksiz bir konu baslıgı gereksiz bir meşguliyet,7k ap li 4 5 tane varriora priesti kestiremiyosan o senın playerlik sorunun

Pitou

Üye
hayatın kadar vs izledim girdim burda boş yapma bence, priesti öldürtemiyosan o senin sorunun adama dön dediğinde adama db malice attıgın yok priest olmuyor diye konusuyosun yani gereksiz bir konu baslıgı gereksiz bir meşguliyet,7k ap li 4 5 tane varriora priesti kestiremiyosan o senın playerlik sorunun
Hangi clanda oynuyorsun nickini verir misin ?

ELGUN

Üye
Kusura bakma knk da Priestlerin eli gayette düşüyor asaslar vs okçu ların 1 tane ok atması yeterli oluyor war kısmında da düşmesin bi zahmet

Manne1998

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar
2020 Yılından beri bu oyunda Priest oynuyorum. İnt priestin son halinin çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Warriorler hiçbir şekilde elimi düşüremiyor. Karakterin eli düşmediği için ölmüyor. Vs ler saatlerce sürüyor. Prieste bir düzenleme gelmesi gerekiyor. El düşme oranlarının artması gerekiyor. Bütün kalkanların genel olarak nerflenmesi gerekiyor. Arkadaşlar bir priest oyuncu olarak söylüyorum gerçekten karakter ölmüyor. Mattalarada % savunma geldi dahada bozuk olmaya başladı .
Ben diğer oyuncular gibi benim jobumu bufflayın çok eziğiz diyen bir insan değilim neyse o. Priest gerçekten çok güçlü şuan.
Sizler ne düşünüyorsunuz ? Sizlerinde fikirlerini merak ediyorum.

Son zamanlarda Counter Strike oynamaya başladım ve silahlar için en iyi skinleri elde etmek için cs2 skin yükseltmesi platformunda takılıyorum. Eğlenceli ve rahatlamamı sağlıyor.
Merhaba,

Priest’in son hali gerçekten de çok güçlü gibi görünüyor, özellikle savunma ve el düşürme konusunda. Oyunun bu denli dengesizleşmesi, bazı oyuncular için sıkıcı olabilir çünkü uzun süren VS’ler, temelde oyun deneyimini olumsuz etkileyebilir. Anladığım kadarıyla, karakterin fazla dayanıklı olması, PvP’deki diğer oyuncular için gerçekten zorluk yaratıyor.

Priest’in el düşürme oranlarının artması gerektiğini belirttiğin için, bu durumu dengelemek adına yapıcı bir değişiklik olabilir. Bu sayede karşılaşmalar daha hızlı ve dinamik hale gelebilir. Ancak, aynı zamanda, her sınıfın güçlü yönlerinin olması gerektiğini de unutmamak lazım. Priest'in güçlü savunma mekanizmaları, karakterin oyun içindeki belirli bir rolünü yerine getirmesini sağlıyor, ama dediğin gibi, belki de bazı dengelemelerle oyun daha keyifli ve dengeli olabilir.

Bu tür bir düzenleme, özellikle PvP deneyimini zenginleştirebilir ve oyuncuların farklı stratejiler geliştirmesine olanak tanır. Sonuçta, her sınıfın kendine özgü zayıf ve güçlü yönleri olmalı, bu dengeyi sağlamak da oyunun dinamiğini daha eğlenceli hale getirebilir.

Senin görüşlerini ve diğer oyuncuların düşüncelerini görmek de çok değerli. Umarım bu konuda bir düzenleme yapılır, böylece herkes daha adil ve keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilir.

N3v3N

Üye
Daha çok warriordan kaynaklı bir sorun bu. Diğer sınıflar 0.5sn arayla vururken warrior 0.8sn arayla vuruyor. Birde warriorlar alan vurma oynuyorlarsa tekli skilleri atak warriora göre %15 daha az vurmuş oluyorlar.

Prieste gelen buf, diğer sınıfları 1x zorluyorsa warrioru 3x zorluyor. DPS i çok düşük kalıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt