Priestte 4k buff açılınca 2k healin açılamayacak olması

priesttt

Üye
Priest skilinde buff skili açıldığında ne yazıkki skill point yetmeyecek
20 master skili
44 2k heal skili
4k buf skili için 85 skill point
4 skill pointte tourment
ya tormentten ya atak skilinden ya da buffdan feragat etmek zorunda kalacak 85 priest

Zafer1991

Üye
onu bir türlü cozemedıler zaten 75 lvl'de de böyleydi 85 tede böyle healsiz priest mı? Oynanıyor yönetim diğer oyunlara bir bakın örnek alıyorsunuz ya aynı sistemi yapmaya calısıyorsunuz ordan bare bakıp görüp öle entegre edin

priesttt

Üye
onu bir türlü cozemedıler zaten 75 lvl'de de böyleydi 85 tede böyle healsiz priest mı? Oynanıyor yönetim diğer oyunlara bir bakın örnek alıyorsunuz ya aynı sistemi yapmaya calısıyorsunuz ordan bare bakıp görüp öle entegre edin
asas kesmeye geldiğinde zaten over power olan job çok rahat kesecek

GizliPriest

Üye
Ben bu konu hakkında ticket attım sizlerde atın ticketlara bakıyorlar forumda olanları pek görmüyorlar. Şöyle yapmak istemişler priesti 3500sc var markette onu alsın herkes db oynasın biz de para kazanalım demisler süs olsun diye 4000buff 85 skill yapmışlar :) şimdi şöyle eğer priest tortune atmadan mob farmlicaksa zaten warrior ile aynı durumda oluyor ki o durumda da warrior daha güçlü oluyor neden priest oynayim. Eee tortune açtım diyelim 6000+ HP olan karakterime 1500 heal mi aticam :D skillerin istedigi stat pointler revize edilmeli.

Balerion

Üye
Ben bu konu hakkında ticket attım sizlerde atın ticketlara bakıyorlar forumda olanları pek görmüyorlar. Şöyle yapmak istemişler priesti 3500sc var markette onu alsın herkes db oynasın biz de para kazanalım demisler süs olsun diye 4000buff 85 skill yapmışlar :) şimdi şöyle eğer priest tortune atmadan mob farmlicaksa zaten warrior ile aynı durumda oluyor ki o durumda da warrior daha güçlü oluyor neden priest oynayim. Eee tortune açtım diyelim 6000+ HP olan karakterime 1500 heal mi aticam :D skillerin istedigi stat pointler revize edilmeli.
Pot bas, sc bas çıkar telefonu

RoXriTe

Üye
Kısacası heal atmayın pot basın denilmiş. Zaten priest güncellemesi tamamen baştan savma yapılmış. Bir rogue gibi üstünde düşünülmemiş hesaplar kitaplar planlar yapılmamış. 4 k mı olur olur koy skil mi ya onu boşver zaten güçlü demişler toplantıda :)

Anthelior

Üye
Skill puanlarında tutarsızlık çok ya.

Assassin'de de (şimdi hemen triggerlanmayın bütün skiller açılsın demeyeceğim ama) mesela 75 Assassin 15 Mastery veriyorsun. Geriye kalan puanları Scout'a verdiğinde en fazla 32'deki Sharp Eye'ı açabiliyorsun, 52'ye puan yetmiyor. Kalan puanlar öylece kalıyor.

HeaveN

Üye
4K buf normal 80 lvl olması lazımdı bana göre, bi hata var gibi tutarsız oluyo baya inş düzeltirler.

machinee

Üye
Oyunu sc siz oynamak imkansız bir hale geldi zaten.
Buffer priest hiçbir işe yaramıyor dv'de

GizliPriest

Üye
Oyunu sc siz oynamak imkansız bir hale geldi zaten.
Buffer priest hiçbir işe yaramıyor dv'de
Zealot skilli yada master 25 akıllı Buffer priesti birazcık guclendiricekti ama skill puanları tutarsız olduğu için hiç birini acamiyoruz malesef bu yüzden debuff oynayıp sc basmak zorunda bırakıyorlar. Pk aticaksan bowl geziceksen evet güzel ama farm aticaksan sc basmak bilmiyorum çok mantıklı gelmiyor bana.

_F_G_

Üye
75 level de zaten çok eksikti şuan en azından Buffer olarak oynanabilir konuma geldi. 3.5 k sc 66 buf CC için 20 master atak için 60 heal 4 DB başarılı olur. Farklı olarak 70 heal curesi seri hale gelirse Buffer gibi farklı kombinasyonlar çıkar

Zafer1991

Üye
Zealot skilli yada master 25 akıllı Buffer priesti birazcık guclendiricekti ama skill puanları tutarsız olduğu için hiç birini acamiyoruz malesef bu yüzden debuff oynayıp sc basmak zorunda bırakıyorlar. Pk aticaksan bowl geziceksen evet güzel ama farm aticaksan sc basmak bilmiyorum çok mantıklı gelmiyor bana.
85 te duruma göre değişim yapılabılır denmıstı bakalım ne kadar durumlarına gore degısım yapcaklar bkz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt