Profesyonelliğe Aykırı bir durum discord'dan Oyun yönetmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UNDERT0KER

Üye
Dün etkinlik saatleri bozuktu giremedik bugün etkinlik saatleri düzelmiş giremedik. Ben ilk defa Discord'dan oyun yöneten görüyorum. Sizin Forumunuz var bu discord'u bırakıp oyuncuları forumunuz üzerinden bilgilendirin ve oyuncuları sitenize alıştırın ilerde dünya çapında oyun olunca da mı discord'dan bilgilendireceksiniz herkesi Discord nedir Sizin gül gibi forumunuz varken oralarda çile çektiriyorsunuz millete. Bilgi aktaramı Forum kadar iyi olan başka bir yer Yok şuraya alışsanız iyi olur.

UNDERT0KER

Üye
discordda 5-10-15 dk yazma kısıtlaması koyabiliyorlar belki ondan foruma yönlendirme yoktur :D
Olabilir de bu oyun içi gelişmeleri hiç yoktan forumdan paylaşsınlar. discord nerede yazıyor zindan saatleri bozuldu düzeldi diye dün sunrise açıklama yapmış arada bulasın ama burada yapmış olsa açıklamayı konu olarak daha iyi olur kaybolmaz.

Brahindul

Üye
hem discorddan hem burdan yapsınlar çok zor bi şey değil. ya da forumu kapatsınlar boşuna girmeyelim buraya direkt herkes discordda takılsın

RickSancheZz

Üye
Olabilir de bu oyun içi gelişmeleri hiç yoktan forumdan paylaşsınlar. discord nerede yazıyor zindan saatleri bozuldu düzeldi diye dün sunrise açıklama yapmış arada bulasın ama burada yapmış olsa açıklamayı konu olarak daha iyi olur kaybolmaz.

Sabit mesajlara ekliyorlar ama ben sürekli discord kullanmama rağmen o sabit mesajlara bakmıyorum, dediğin gibi önemli durumları foruma eklemeleri lazım

soulgrisman

Üye
Dün etkinlik saatleri bozuktu giremedik bugün etkinlik saatleri düzelmiş giremedik. Ben ilk defa Discord'dan oyun yöneten görüyorum. Sizin Forumunuz var bu discord'u bırakıp oyuncuları forumunuz üzerinden bilgilendirin ve oyuncuları sitenize alıştırın ilerde dünya çapında oyun olunca da mı discord'dan bilgilendireceksiniz herkesi Discord nedir Sizin gül gibi forumunuz varken oralarda çile çektiriyorsunuz millete. Bilgi aktaramı Forum kadar iyi olan başka bir yer Yok şuraya alışsanız iyi olur.
dünya çapında oyun olunca dediğine kahkaha attım hakkını helal et.

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Discord uygulamasının kullanışı basit kolay,hızlı ve ücretsiz.Forum anlık yapılması gereken duyurular için çok elverişli değil ve oyuncular tarafından çok takip edilmiyor.Forum üzerinden sadece genel duyuruları yapmayı doğru buluyoruz.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt