Protean Flame Rock Slotu Bug

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gurktiger

Üye
Bu slotu 45 level mageler buglayarak kesmeye çalışıyor bunu engellemeniz lazım.

acilen fixlenmesi gerekiyor kasacak slot bulamıyoruz.

Solyd

Üye
Bir de 8 PC'den atak yapıyorum diyor. Banları hayırlı olsun şimdiden. Elektrik faturası daha da hayırlı olsun :)

csa21

Üye
Umarım banlanırlar oyunda makro engellenince hile kullanımı çok fazla arttı takibi yapılmıyor

Paris

Üye
Merhaba,

Oyun içerisinden destek bileti oluşturup video linkiyle birlikte gönderirseniz yetkili ekip inceleyecektir.

mystic007

Üye
Merhaba,

Oyun içerisinden destek bileti oluşturup video linkiyle birlikte gönderirseniz yetkili ekip inceleyecektir.
gerçekten bumu ya malum oyundaki yöneticilerin yatayım ben oyuncular reportlasın ben reportlarlarsa arada bakarım huyundan bıkmış illallah etmiş bir kitleye sizdemi aynı davrancaksınız?

Yener

Üye
Şu mageler kadar lanet karakter yok, bir o kadarda gereksiz bir karakter hiç bir partimde mage karakter almıyorum, sevemedim bir türlü nerde beleşcilik var orda mage var, sinsi mageler bu tür oyunların anasını ağlatan tek karakter mage topluluğudur.

JaxSui

J
Merhaba,

Sayın moderatör. Oyunda şu an aktif bir gm yok galiba. Urasil marduk digital sunrise hiçbirine pm atamadım. Player not online diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt