Öncelikle herkese merhaba. Son zamanlarda Protean Kingdom ve Lunaskar Maplerinde bulunan, Dread Cyclops adlı slotların sürekli olarak aynı clanlar ve oyuncular tarafından rehin alınması durumunda konuşmak istiyorum. Bu slotların drop oranları kısılmıştı şuan yine açılmış durumda ve bu slotlardan oyuna çok fazla Hand axe Minotaur girmesi söz konusu. Yetkili arkadaşlardan ricam bu slotların droplarını sadece Death Valley'e taşımalarıdır. Protean Kingdom ve Lunaskar maplerinde cok fazla camp var fakat sürekli olarak aynı clanlar ve aynı isimler farm atıyor sadece kendileri rant sağlıyor başka kimseye bir şey bırakmıyorlar. Bir slota gidip slotu aldığınız zaman direkt olarak clanından adam gönderip ksleşerek slotu elinizden alıyorlar. Slotlar Tekelleşmeye yüz tutmuş durumda. Bu slot için gerekli önlemlerin alınmasını veya dropların tamamen Death Valley'e aktarılmasını hem pk hem item bazında daha rahatlayacağını düşünüyorum. Ayrıca şunu da söylemek isterim warriorlerin çoğu bu silahı kullanıyor ve priestlerin silahlarina bakacak olursak Runic Golem, Undead King, Arch Demon vb gibi zor moblardan düştüğünü ama nedense Warriorun ve Roguelerin unique silahlar harici en iyi silahının PK' ve Lunaskar'dan rahatlık ile elde edildiğini görüyoruz ve buna bir denge getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Saygılar iyi forumlar.