-pt yer var mi +taksi için mi

bthnbkmc

Üye
arkadaslar, onceden lvlin dusuk olsa da bi yardimlasma vardi pt musait ise alinirdi herkes nasiplenirdi. simdi hangi slota gitsem yer var mi diye sorsam "taksi icin mi" cevabi aliyorum. Pt full olmasa da taksi musteri arayisinda olan arkadaslar icin bir duzenleme gelse kasmaya calisan arkadaslar da oyun oynayabilirler cunku is artik ticarete donmus malesef kasilan slotlarda. sizlerin onerisi tavsiyesi nelerdir.

mmogod

Üye
İnsanlara da hak vermek lazım, oyun o kadar kısıtlı ve content dar ki insanlar içerik olmadığı için taksiyle uğraşıyor.

bthnbkmc

Üye
İnsanlara da hak vermek lazım, oyun o kadar kısıtlı ve content dar ki insanlar içerik olmadığı için taksiyle uğraşıyor.
dogru soyluyorsunuz fakat bu da iste 60lv arkadaslarin gelisimine ket vuruyor. bir sekilde cozulmesi lazim. sanirim en iyi cozum artik yeni bir server olacaktir. bildiginiz uzere dusen drop oranlari buglardan kaynakli bir cok drop vs genel olarak oyunda adaletsizlik hakim gibi..

orkungenel

Üye
haha aynen millet oyun içinde oyun oynuyor. Ayrıca gb fiyatı bu seviyedeykende millet napsın para kasmaya çalışıyor.
Ayrıca yönetim politakaları o kadar zayıfki millet artık tp etmeye bile para isteyecek

henks

Üye
arkadaslar, onceden lvlin dusuk olsa da bi yardimlasma vardi pt musait ise alinirdi herkes nasiplenirdi. simdi hangi slota gitsem yer var mi diye sorsam "taksi icin mi" cevabi aliyorum. Pt full olmasa da taksi musteri arayisinda olan arkadaslar icin bir duzenleme gelse kasmaya calisan arkadaslar da oyun oynayabilirler cunku is artik ticarete donmus malesef kasilan slotlarda. sizlerin onerisi tavsiyesi nelerdir.
maalesef dolar arttikca oyunlardaki türk communiytlern gözü para disinda bir sey görmez oldu. Hangi mmo ya başlamis tütk görsen ilk sordugu sorulardan biri bu oyunda para kazaniliyor mu oluyor. Maalesef oyunun zevk icin oldugunu unuttuk. Oyundaki silahlara 100.000 lerce tl verenler var. Zevk meselesi para onun parasi da abi ne sacma seyler bunlar. Baska ülkede zaten bulamazsin böylr seyleri. Saldik cayira mevlam bayira ulkecek gidiyoruz, hayirlisi bakalim.

ECOMI

Üye
Valla bir kaç gündür sürekli farm atarken çeşitli pm'ler alıyorum level'ı düşük arkadaşlardan, " solo mage'im kasamıyorum, party bulamıyorum, nasıl kasabilirim?" gibi. Ayrıca exp kasmayı sevmeyen ve bot ile kasmaya alışmış insanlarda çok fazla. Ben iyi kötü yavaş yavaş 63 level oldum. Baktım hal böyle, bir de herkes taksicilik yapıyor. Dedik e biz de yapalım bari, ezik yeni başlamış arkadaşlarda böylelikle biz farm atarken kasılmış olurlar. Yoksa biz zaten farm atıyoruz, amaç onlara da yardımcı olmak. Tabii bu da bir emek ve karşılık olarak cüzi bir miktar talep ettik. 30 level bir arkadaş 2 saatte 13-14 level kastı Poison Rock'da.

Her şey arz-talep ilişkisi arkadaşlar. Talep varsa arz yaratılır. Biri yapmazsa başkası yapar. Çok da takılmamak lazım.

Alkoer

Üye
Solo oynamak imkansız diye söylüyorduk hep şimdi partiye girmek bile parayla

RedSquirrel

Üye
maalesef dolar arttikca oyunlardaki türk communiytlern gözü para disinda bir sey görmez oldu. Hangi mmo ya başlamis tütk görsen ilk sordugu sorulardan biri bu oyunda para kazaniliyor mu oluyor. Maalesef oyunun zevk icin oldugunu unuttuk. Oyundaki silahlara 100.000 lerce tl verenler var. Zevk meselesi para onun parasi da abi ne sacma seyler bunlar. Baska ülkede zaten bulamazsin böylr seyleri. Saldik cayira mevlam bayira ulkecek gidiyoruz, hayirlisi bakalim.

"Oyunun zevk için olduğunu unuttuk.."

Yeterli bir cümle olmuş. Bunun bilincinde olan bir vatandaş daha gördüğüme sevindim. (y)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt