Öneri PVE İyileştirmeleri #02 - Moblara ölümcül skillerin ve karşılığında interrupt mekanizmasının eklenmesi (Özellikle Dungeon)

Phondeep

Üye
Mevcut Dungeon'a ve ileride çıkması planlanan dungeonlara challenge katması adına çeşitli moblara 3-4 saniye içinde cast edilebilen ve ölümcül olabilecek skiller eklenmesi, bu skillerin her bir job'a eklenen "interrupt - distrupt" skilleriyle cast edilmesinin engellenebilmesi.

Interrupt skill'i mobun cast ettiği skilli yarıda kesmekte ve alınacak büyük hasarı engellemektedir. Söz konusu skillin PVP'de kullanılmaması Healer ve Mage'lerin castinginin bozulmaması için gereklidir.

1649417821886.png

TheUprising

Üye
int skilleri pvp de işe yaramayacaksa gereksiz kaldıki , oyunun butür bir mekaniğe el verişli olduğunu düşünmüyorum
int skilleri gelicekse , fear , stun , sap- gibi cc chain e sokabilecek bir oynanış türününde gelmesi gerekli tabi bunları engelleyecek immun skillerinde

Phondeep

Üye
int skilleri pvp de işe yaramayacaksa gereksiz kaldıki , oyunun butür bir mekaniğe el verişli olduğunu düşünmüyorum
int skilleri gelicekse , fear , stun , sap- gibi cc chain e sokabilecek bir oynanış türününde gelmesi gerekli tabi bunları engelleyecek immun skillerinde
Söz konusu skiller arenalarda PvP talent gibi verilebilir, 3v3 arena olur ve mmr sistemi gelirse eğlenceli olur aksi halde 3v3 arenaya sağlam 1 warrior 2 priest ile girer. Benim önerim sadece Pve için zaten özellikle dungeon için ya da open world bosslar için.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt