Pve>Pvp

DontJudgeMe

Üye
oyuna yön veren etken PVE olmasına rağmen sırf para kazandırma acısından daha fazla getırı sagladıgı ıcın PVP tarafında kı yogunlasma populasyonu oldum olası bozmustur. devamlılık-kalıcılık oyuna yön veren tarafa eğilmekten geçiyorken bu ısrarlı yozlaşma nedendir ? solo oyuncu kitleye yönelmek gerekiyor artık birileri bunu görsün, görmeli. solo olarak irdelemem yanlış anlaşılmasın bence PVE tarafında ıyılestırmelere devam edılmesı ıcın soyluyorum. yapılanları gormezden gelmıyorum.

RainOfFire

Üye
Bunun tartismasi cok yapildi cok konusuldu. Degisim olacagini dusunmuyorum ekip olarak oynayan her oyunda avantajlidir burda da boyle...

Witch_King

Üye
Pve oyuncular yapıma bir gelir sağlamıyor çünkü. Adam zindan girişine bile şart getiriyor pvp yapmak zorundasın diye. Neden sence? Çünkü pvp yapabilmen için charını kuvvetlendirmen gerek. Bunu yapabilmen içinde oyuna para yatırman gerek. Oyuna para yatıran topluluk istiyorlar. He bir bakıma empati kurarsak onlarda haklı. Para kazanmadan ayakta duramazlar. Fakat denge sağlamaları gerekir. Pve bence de iyi durumda değil şuan.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt