renk körü modu da eklensin.Pvp esnasında Fps gibi sorunlar yaşayan insanlar için herkezin armor ve silahlarının TEK TİP gözukup karşı ırk kırmızı bir armor ve silah kendi ırkı ise mavi armor ve silah gibi seçenek olabilir![]()
Aynen doru dedin. Biz bu skinleri alıp oyun destek sağlamamız lazım.Skin ve benzeri oyuna etkisi çok minimal olacak olan kozmetiklerin oyunun gelir kapısı olacağı belirtilmişti diye hatırlıyorum. İnsanlar da bu tip kozmetikleri kendi gözlerine hoş gelmesinden ziyade dışarıya gösteriş olsun diye satın alıyor. Böyle bir ayarlama pek mümkün gibi gelmedi bana. Umarım çoğu oyundaki gibi bu tarz kozmetikler karakterleri tanınmaz hale getirip kafa karışıklığına yol açmaz.
FPS iyileştirme için kapsamlı bir Ayarlar bölümü var oyunda ve daha düşük sınıf PC'ler için optimizasyon çalışmaları sürekli yürütülmeye devam edecekmiş.
Ne demek kardeşim çizdim çizimi kapatıyorlar. Al çizmiyorum artık sopa ile ok atarlar.bu oyunda emegi gecen 3d artistlere hakaret gibi bise olur![]()
Aynı fikirdeyimSkin ve benzeri oyuna etkisi çok minimal olacak olan kozmetiklerin oyunun gelir kapısı olacağı belirtilmişti diye hatırlıyorum. İnsanlar da bu tip kozmetikleri kendi gözlerine hoş gelmesinden ziyade dışarıya gösteriş olsun diye satın alıyor. Böyle bir ayarlama pek mümkün gibi gelmedi bana. Umarım çoğu oyundaki gibi bu tarz kozmetikler karakterleri tanınmaz hale getirip kafa karışıklığına yol açmaz.
FPS iyileştirme için kapsamlı bir Ayarlar bölümü var oyunda ve daha düşük sınıf PC'ler için optimizasyon çalışmaları sürekli yürütülmeye devam edecekmiş.
Skin ve benzeri oyuna etkisi çok minimal olacak olan kozmetiklerin oyunun gelir kapısı olacağı belirtilmişti diye hatırlıyorum. İnsanlar da bu tip kozmetikleri kendi gözlerine hoş gelmesinden ziyade dışarıya gösteriş olsun diye satın alıyor. Böyle bir ayarlama pek mümkün gibi gelmedi bana. Umarım çoğu oyundaki gibi bu tarz kozmetikler karakterleri tanınmaz hale getirip kafa karışıklığına yol açmaz.
Daha doğru tespit olamazdıbu oyunda emegi gecen 3d artistlere hakaret gibi bise olur![]()
abi neden hakaret olsun bunu isteyenler uygulicak istemeyen yapmicakDaha doğru tespit olamazdı![]()