Merhaba, Narungard haritasında bulabilirsiniz. Diğer madenlerin yerinide aşağıdaki rehber videom'da bulabilirsiniz.Quarrying toplayıcılık, Nasıl bulcağız arkadaşlar , Dorion altı üstüne getirdim bu taş yok bu toplayıcılık nasıl kascağız ?
Bilen varsa Allah rızası için yazsın saygılar.![]()
Stone sadece 2 slot narun da var, gezip bulmak zaman alıyor harita büyük taş 2 tane oda senden önce biri toplamadı ise, o sürede dorionda onlarca ürün toplanıyor.@Dilefruz çok güzel benim demek istediğim Quarrying stone taş , copper mining var Quarrying yok haritada ?
@Jacques varmı böyle bir taş dorionda narun tower çıkıyo dediler oraya gittim yok.
Narungard'da çıkıyor haritayı gezmen gerekir.Quarrying toplayıcılık, Nasıl bulcağız arkadaşlar , Dorion altı üstüne getirdim bu taş yok bu toplayıcılık nasıl kascağız ?
1haftadır soyluyorm dıscorddan tınlayan yok.Eskiler 40 lwl olmus quaryıngte .Yapacak bsey yokQuarrying toplayıcılık, Nasıl bulcağız arkadaşlar , Dorion altı üstüne getirdim bu taş yok bu toplayıcılık nasıl kascağız ?
Maden ve Taş farklı senin gördüklerin madenBen taşları artık pas geçiyorum siz nasıl bulamıyorsunuz ya hu?
Stone diyorsan pas geçiyorum İron titanium dersen onları toplıyorum ben.Maden ve Taş farklı senin gördüklerin maden