R.O.W Assistant ile ilgili önerilerim...

Zewix

Üye
Bu gelen oto atak sisteminde dropların aynı kalması halinde sorunlar oluşacağı kanaatindeyim.Etkinlikler ile birlikte gelen kutuların sonucunda yaşananlardan ders çıkarmak gerekli diye düşünüyorum.Gelecek olan sistemin başında da yapılan bazı hataların telafisinin zor olacağını ve sonradan sistem üzerinde yapılan değişikliklerin her ne kadar bir kısım oyunca tarafından hatadan dönülme olarak algılanacak olsa da bir tarafında güvenini zedeleyeceğini düşünüyorum.Oyunun pazar tarafına da ciddi hasarlar verecektir.Ayrıca xp kasmak için düşünülen bu sistemin bir süre sonra çoğunlukta afk farm için kullanılacağını düşünüyorum ve xp kasmak isteyenlerin mağdur olacağını düşünüyorum.O yüzden ben ısrarla söylüyorum ki kesilen moblardan sadece can potu,mana ve cüzi miktarda coins atmalı.Pot masrafını karşılayacak şekilde olsa yeterli olur diye düşünüyorum.Yetkililer ile paylaştım,sizinle de paylaşmak istedim.

MaRaKeSH

Üye
şu anda afk farm yokmu dostum sanıyorsun. şu oyuun temel mantığı hala anlaşılamadı güçlü olan kazanır. yapacaksın itemini üstünü başını karşındaki sana üstün gelemeyecek. 2x2=4 adam afk farm kurmuş da bilmem nede yıl 2022 geçin bunları o farm yerleri herkesin adam ks de atar afk de bırakır herşeyi yapar. he ben inanmıyorum yönetimin bunu yaparken önlemlerini almayacağına.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt