Öneri R.O.W Assistantta trade ...

Ayarsız

Üye
Sevgili arkadaşlar bu oyunu herkes olması gerektiği gibi oynamıyor , KS oyunun keyifli alanlarında biri . yersin de atarsın da bu ayrı ama row assistantta iken ahlaksızsın biri gelip slotu ele geçirebilmek için ks ye gücü yetmediğinden Trade atarak çarı yatırmaya çalışıyor....
bu akşam benim başıma geldi ( 70 lvl xxxxxx ) isimli kullanıcı bu illegal yönteme başvurdu ki şans eseri pc başındaydım kurtuldum yatmaktan . eğer assistant kullanıyorsanız tradenizi ayarlardan kapatınız . bu ismini verdiğim ahlak sahibi olmayan canlılardan kendinizi bu şekilde koruyabilirsiniz.

Son düzenleme:

Kenshin

Üye
Merhaba,

Konuyla ilgili lütfen oyun içi destek bileti atın. Belirttiğiniz hareket kural ihlaline giriyor görünüyor, inceleme sonucu cezai işlem uygulanabilir.

Ayarsız

Üye
Merhaba,

Konuyla ilgili lütfen oyun içi destek bileti atın. Belirttiğiniz hareket kural ihlaline giriyor görünüyor, inceleme sonucu cezai işlem uygulanabilir.
merhaba ,

dün gece bununla alakalı bir ticket konum saat ve durum bildirerek attım ve gelen cevap bana trademi kapatıp oyuna devam etmem şeklindeydi , son cümle ise sabırlar dilenmesiydi. cidden bunun kural ihlali olduğunu ve illegal bir tutum olduğunu belirtmeme rağmen bu cevabın gelmesi şaşırttı ...

Aziz

Üye
Merhaba,

Oyun içi ayarlarda rejected trade seçeneğini seçerek bu tarz olayları engellleyebilirsiniz.

trade.jpg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt