[R.o.w] Buffer Priest Buff Atmaması.

thewolverine

Üye
Beyler Merhaba;

R.O.W'da priest Buff atarken sorun yaşıyoruz party üyelerinin bazılarına atmıyor buff siliyoruz tekrar başlatıyoruz sorun halen devam ediyor.. Veya priesetti parttiden atıyoruz tekrar alıyoruz ilk bufları normal veriyor sonrasında gene bozuluyor 2 gündür geceleri exppe bıraktığımızda char ölüyor akşamları pc başında olduğumda dahil atmıyor izliyorum 2ci atacakmı atmadığı oluyor.. Acaba bir bugamı giriyor veya bilmediğimzi birşeymi var.. Rpr filan giderken uskodan deneyimli olduğumuz için bufları kontrol eder öyle gideriz buf süresi yakınsa bekler bufu alırız o şekilde devam ederiz... Genie çilesini çektiğimizden biliyoruz. Sanki buga giriyor ama bilmediğimzi bir oyun yeniyiz diye yazmak istedim .d
Şimdi diyeceksiniz bufun yokken tek atıyordur yaratık ama izlediğim kadarıyla row hiç kaçırmıyor bunu.

RickSancheZz

Üye
arada takılıyor, priestin rowa'yı kapayıp açması lazım, ilk bufları aldıktan sonra 2 şer dakika arayla sırayla bufları silin araya zaman girsin herkesin aynı anda bitmesin

Anthelior

Üye
En son aylaaar aylar önce Priest'i kasarken vardı bu buff sorunları hâlâ mı devam ediyor :D

Neyse ki yeni Dorion ve UI geldi, ROWA gibi önemli bir araçta sorun olsa ne yazar.

thewolverine

Üye
En son aylaaar aylar önce Priest'i kasarken vardı bu buff sorunları hâlâ mı devam ediyor :D

Neyse ki yeni Dorion ve UI geldi, ROWA gibi önemli bir araçta sorun olsa ne yazar.
sanırım halen ufakdan var misal dün koyduk halen bir sorun yok charlar exp kasıyor şeytan kulağına :D dorion ve uı anlamadım dosti

Aveline90

Üye
Ufak bir trick var onu yapınca sorunsuz atıyor. Gece 12den beri aralıksız slottayız en ufak sorun yaşamadık :d

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt