Öneri R.O.W için Geliştirme Önerisi

meraklimahmut

Üye
Merhabalar herkese.

Her ne kadar R.O.W sisteminin MMORPG ruhunu öldürdüğünü düşünsem de(çalışıyorum merak etmeyin) madem bu oyunların değişilmezi artık, en azından geliştirmelere açık olmalı diye düşünüyorum. Geçenlerde yaşadığım bir hadisenin üzerinden bir fikir belirtmek istiyorum.

Olayımız şu; partimiz çok rahat bir şekilde slotu dönebiliyorken, mage orası için fazla hasar üretemediği halde row açmamı aksi halde ptden atılacağımı söylüyorlar. Düşünüyorum onlar da haklı atak ataktır. Biz enayimiyiz de char kastık row aldık vs. diyebilirler.

Sonra aklıma şu fikir geldi. Hem hak geçmemesi adına hem de böyle saçma olaylara mahal vermemek adına.

Row pt'si gibi bir pt oluşturabilinecek ve ardından slottaki yaratık için oyunun ön gördüğü bir SG(Savaş Gücü) belirlenecek. Takımın toplam SG'si buna eşit veya üstte kalırsa ona göre atak işlemleri başlayacak. Gerekirse ezik kalan kişiler atak yapmayacak. Toplam SG'ye göre partyde atak yapanlara atağı dağılacak ve slotu rahatlıkla dönülecek. Row adaletsizliğini önlemek için de pt'deki tüm bulunun karakterlerin hepsinden ortak row dakikası silinecek. sanki row açmış gibi.

Bu fikir bir anda belirdi aklımda. Geliştirilebilir, üzerine yorumlanabilir olduğunu düşünüyorum. Fikirlerinizi, eleştirilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt