Öneri Radikal Macro Şah-Mat (yazılımcıya öneri)

Aedesius

Üye
Genelde benim aklım en iyi tuvalette çalışıyor. Az önce de tesadüfen tuvaletteyken anticheat macroyu neden engelleyemiyor diye düşünüyordum. Sonradan dank etti sanırım bir çözüm bulmuş olabilirim. Macro kullanımı keyboard inputu olarak girildiği için detectlenmiyor ancak kullanılan macronun oyun içerisindeki en kritik komutu Z yani target belirleme Z inputunu macrodan çıkarırsak oyuncular icin işlevsiz bir hale geliyor. Bu yuzden benim naçizane önerim en yakın mobu veya düşmanı hedef alma key bindingini oyundan kaldırmanız kısaca oyun tab-targeting kategorisinden çıkacak bizler de mouse ile tıklayarak hedef alacağız. Bu sayede mouse-click SetWindowsHookEx kullanılarak IsInjected ile checklenebilecegi icin anti-cheate yakalanacaktır. Oyunu herhangi bir otomasyon olmadan oynayan oyuncular da zerre kadar etkilenmeyecektir. Yanılıyorsam cevaplarsanız çok sevinirim. İyi çalışmalar.

kaan26

Üye
Genelde benim aklım en iyi tuvalette çalışıyor. Az önce de tesadüfen tuvaletteyken anticheat macroyu neden engelleyemiyor diye düşünüyordum. Sonradan dank etti sanırım bir çözüm bulmuş olabilirim. Macro kullanımı keyboard inputu olarak girildiği için detectlenmiyor ancak kullanılan macronun oyun içerisindeki en kritik komutu Z yani target belirleme Z inputunu macrodan çıkarırsak oyuncular icin işlevsiz bir hale geliyor. Bu yuzden benim naçizane önerim en yakın mobu veya düşmanı hedef alma key bindingini oyundan kaldırmanız kısaca oyun tab-targeting kategorisinden çıkacak bizler de mouse ile tıklayarak hedef alacağız. Bu sayede mouse-click SetWindowsHookEx kullanılarak IsInjected ile checklenebilecegi icin anti-cheate yakalanacaktır. Oyunu herhangi bir otomasyon olmadan oynayan oyuncular da zerre kadar etkilenmeyecektir. Yanılıyorsam cevaplarsanız çok sevinirim. İyi çalışmalar.
Normal bir oyuncu olarak yorumum bunun onay alması kötü olur. Exp kasması zaten zor sürekli elle uğraşıyorsun. Birde mouse ile mob seçeceksek ölelim daha iyi. Daha basit yöntemi var Captcha sistemi getirsinler random şekilde ekranda çıksın 2dakika içinde girilmezse dc atsın bu kadar basit. Belki yine macro devam eder ama en azından adam saatlerce Afk bırakıp uykuya dalamaz. Ayrıca bu macro engellemek için bir yötemden ziyade, macroyu engelleyemedikleri için oyun dinamiğini değiştirmek olur.

Son düzenleme:

Adv3NN

Üye
zaten pvp serverlarda anti a.f.k moblar mevcut o dedigin sistemi coktan uyguluyorlar yanı cözüm degil bu dedigin macro 3cü part yazılımları engelleniyor zaten sadece klavye ve mousenin özelligi kapatilmiyor kalkıpta benim 1.500 tl mouse özelligini engelliceklerse zaten oynamam ki bu oyunu ben niye kendi sistemimn minimum özelligiyle bu oyunu oynayım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt