Rakip Oyuncu Bulunamadığından Eşleşme Sağlanamadı Hatası

AthenSlayeR

Üye
Herkese Merhaba,

Bu hatayı Aarvad sunucusunda infernoya girerken haftada bir düzenli olarak almaktayım. Aarvad sunucusunda oyuncu sayısının az olmasının bu durumun bana denk gelme olasılığını arttırdığını düşünüyordum. Fakat yaptığım araştırmada benden daha az aylık ve genel bp puanı olmasına rağmen daha önce bu hatayı almamış oyuncuların olduğunu farkettim. Oynadığım karakterin bp puanı ortalama seviyede olmasına rağmen bu hatayı neden aldığımı merak etmekteyim. Bu durumu yaşayacak oyuncuların en düşük seviyede bpsi olan oyuncular olması gerektiğini düşünüyorum. Böylece oyuna sadece etkinlik için giren oyuncuların dv haritasına çıkmasını , crystal valley ve blood valley gibi etkinliklere girmesini sağlayabileeğimizi düşünüyorum.

Yaşadığım sorunu yaşayan başka forum kullanıcısı varsa yorumlarını yazarsa sesimizi daha iyi duyurabilir ve mağduriyetimizi giderebiliriz.

İyi oyunlar

Son düzenleme:

Meapr

Moderator
Merhaba,
Eşleştirme sistemi, şu an için ilk etapta Sezon Puanı, Seviye ve Job (Warrior, Rogue, Mage, Priest) kriterlerine göre ilerlemektedir. Kendi seviyenizde ve sınıfınızda yeterli sayıda oyuncu olmadığı durumlarda oda oluşturulamayabilir, bu da bahsettiğiniz hataya neden olabilir.

Düşük seviyeli odaların öncelikli olarak oluşturulacağına dair bir kural bulunmamaktadır. Eşleştirme tamamen seviyenize ve mevcut oyuncu yoğunluğuna bağlıdır.

Ayrıca, yakın zamanda gelecek bir güncelleme ile Gear Score özelliği eklenecek ve Inferno Temple etkinliğinde önemli geliştirmeler yapılacaktır. Bu değişikliklerin eşleştirme ve etkinlik deneyimlerini olumlu yönde etkilemesi beklenmektedir.

Gear Score Nedir ve Ne İşe Yarayacak? Oyunda kuşandığınız eşyalara belirli Gear Score puanları tanımladık. Bu puanları, Karakter Info ekranında görebileceksiniz. Gear Score sistemini çeşitli içeriklerde bir filtre olarak kullanacağız. Örneğin, bir etkinliğe katılmak için belirli bir Gear Score'a sahip olmanız gerekebilir. Doğru eşleştirmeleri yapabilmek için Gear Score puanınıza göre değerlendirme yapabiliriz. Katıldığınız etkinliklerden elde edeceğiniz ödüller, Gear Score puanınıza bağlı olarak değişebilir. Bazı görevleri yapabilmek için de belirli bir Gear Score'a sahip olmanız gerekebilir. Action Points Nedir ve Ne İşe Yarayacak? Oyun içindeki aktivitelerden Action Points kazanabileceksiniz. Bu puanları, Karakter Info ekranında takip edebileceksiniz. Etkinliklere katılmak, PvE, PvP, upgrade ve crafting gibi içeriklerde yer aldığınızda karakteriniz Action Points kazanacak. Kazandığınız bu puanlar, etkinliklerde harcanabilecek. Ayrıca, Action Point Mağazası hazırlıyoruz. Bu mağazada ticareti yapılamayan özel ürünler satın alabileceksiniz. Örneğin: Arcana, kostümler, pelerinler, çeşitli scroll'lar vb. Açıklananlar, örnek vermek amacıyla paylaşılmıştır. Sistem hâlâ geliştirilmektedir ve detaylarını sistem tamamen hazır olduğunda açıklayacağız. Bu yeni sistemlerle, oyunumuzu daha keyifli ve ödüllendirici hale getirmeyi hedefliyoruz.

Geri bildiriminiz için teşekkür eder, keyifli oyunlar dileriz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt