ram

Knight

Üye
merhaba oyunum stabil degil ve sürekli fps drop yiyorum i7 4790 islemcim ve 8 gb ramim bulunmakta bende çareyi rami 16 yapmakta buldum ama ram takviyesinden anlamıyorum bu ram ile ekleme yapabilir miyim bilgisi olan arkadaş bilgilendirebilir mi?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    4.2 MB · Görüntüleme: 39
  • 21.png
    21.png
    330.9 KB · Görüntüleme: 47

Thracian

Üye
DDR3 rami destekleyen bir anakarta sahipsiniz , ekte göstermiş olduğunuz ram pc'niz ile uyumlu gözüküyor. Fakat donanım değiştirme ile ilgili fazla tecrübeniz yoksa bir teknik servise götürmeyi deneyin.

Mango

Üye
Mümkünse mevcut kullandığınız ramın aynısını satın alın. Mümkün değilse yeni 2x8 olmak üzere ram satın alın.

Rumexus

Üye
Genelde ilave ramler ilk slottaki ram ile aynı olmalı diye tavsiyeler çok gördüm fakat benim bildiğim anakartınızın belli bir ram mhz desteği var örneğin 3200mhz ram desteği varsa kasanızdaki ram 4gb ise, 4gb 3200mhz ram almanız lazım ve aynı ddr seviyesinde olması lazım ddr3 ise ddr3 olması lazım.

sOmbra

Üye
merhaba oyunum stabil degil ve sürekli fps drop yiyorum i7 4790 islemcim ve 8 gb ramim bulunmakta bende çareyi rami 16 yapmakta buldum ama ram takviyesinden anlamıyorum bu ram ile ekleme yapabilir miyim bilgisi olan arkadaş bilgilendirebilir mi?
Merhaba,

Ekteki RAM anakartınız ile uyumlu alabilirsiniz. Önemli olan DDR3 teknolojisi olması, marka ve model sizin zevkinize bağlı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt