peki ramazanda yani bu ay alfa 2.0 açılacakmı %100Selam,
Büyük ihtimalle herkes Alfa 2.0 sürümünü deneyimleyebilecek; lakin belirli bir sınır aşılırsa kısıtlama gibi bir karar alınabilir.
En kötü ihtimal ile Ramazan'ın ortalarına varmadan açılacağı bilgisi verildi, kısacası %100 nisan'da açılır.peki ramazanda yani bu ay alfa 2.0 açılacakmı %100
ilgi ve alakana teşekkürler, beklemedeyizEn kötü ihtimal ile Ramazan'ın ortalarına varmadan açılacağı bilgisi verildi, kısacası %100 nisan'da açılır.
Mart ayına varmadan açılır deniliyordu şimdi Ramazan ayının ortalarımı olduEn kötü ihtimal ile Ramazan'ın ortalarına varmadan açılacağı bilgisi verildi, kısacası %100 nisan'da açılır.
Alfa 2 Mart ayında açıldı. Şu an tester ekibi oyunun son testlerini gerçekleştiriyor. Mart ayına yetişmedi gibi bir düşünceye kapılmayın.Mart ayına varmadan açılır deniliyordu şimdi Ramazan ayının ortalarımı oldu
Nereden veriliyor bu bilgiler? Mart ayinda acilmasi planlaniyor dendi, ve gecikme olmus olabilir sorun degil, ama en azindan forumda post acip bir haber verilmesi gerekirdi...En kötü ihtimal ile Ramazan'ın ortalarına varmadan açılacağı bilgisi verildi, kısacası %100 nisan'da açılır.
Destek ekibi lideri tarafından, resmi discord sunucusunda bilgi verildi. Tarih netleştiği zaman, forum ve sosyal medya hesaplarımızdan mutlaka duyuru yapılacaktır. Ek olarak bu bağlantı üzerinden discord sunucumuza katılabilirsiniz.Nereden veriliyor bu bilgiler? Mart ayinda acilmasi planlaniyor dendi, ve gecikme olmus olabilir sorun degil, ama en azindan forumda post acip bir haber verilmesi gerekirdi...
Discordu takip ediyorum ama "official announcements" kisminda bir duyuru goremedim. Sesli bir duyurumu yapildi, yoksa benim bilmedigim kanallarmi var?Destek ekibi lideri tarafından, resmi discord sunucusunda bilgi verildi. Tarih netleştiği zaman, forum ve sosyal medya hesaplarımızdan mutlaka duyuru yapılacaktır. Ek olarak bu bağlantı üzerinden discord sunucumuza katılabilirsiniz.
Choose-language kanalından Türk bayrağına tıklayarak genel-sohbet kanalına erişim sağlayabilirsiniz.Discordu takip ediyorum ama "official announcements" kisminda bir duyuru goremedim. Sesli bir duyurumu yapildi, yoksa benim bilmedigim kanallarmi var?
Verdiginiz linke tikladim, benimde kayit oldugum discord sunucusuna goturuyor, ancak genel-sohbet diye bir kanal gozukuyor kilit isaretli. Sanirim duyuruyu kacirmamin sebebi o. Discordda mesaj atip ogrenmeye calisirim o kanala nasil girildigini.