Ramazanda Ne Olur

Emoles

Üye
Oyun çok iyi tabi tak diye oyun bitmez ama ramazanda vakit geçirmek için en iyi oyun row olucak. Forumda mesajlarda gördüm ramazanda alpha sürümüne herkes girebilecek diye doğrumu bu bilhi ?

Vision

Senior Moderatör
Selam,

Büyük ihtimalle herkes Alfa 2.0 sürümünü deneyimleyebilecek; lakin belirli bir sınır aşılırsa kısıtlama gibi bir karar alınabilir.

Emoles

Üye
Sonunda Türkiyede Yerli MMORPG Yapımcıları Görmek İnsanı Mutlu Ediyor.
Bizde Elimizden Geldiğince Destek Vericez İnşallah.

Vision

Senior Moderatör
Mart ayına varmadan açılır deniliyordu şimdi Ramazan ayının ortalarımı oldu
Alfa 2 Mart ayında açıldı. Şu an tester ekibi oyunun son testlerini gerçekleştiriyor. Mart ayına yetişmedi gibi bir düşünceye kapılmayın.

Cape_Mage

Üye
En kötü ihtimal ile Ramazan'ın ortalarına varmadan açılacağı bilgisi verildi, kısacası %100 nisan'da açılır. :)
Nereden veriliyor bu bilgiler? Mart ayinda acilmasi planlaniyor dendi, ve gecikme olmus olabilir sorun degil, ama en azindan forumda post acip bir haber verilmesi gerekirdi...

Vision

Senior Moderatör
Nereden veriliyor bu bilgiler? Mart ayinda acilmasi planlaniyor dendi, ve gecikme olmus olabilir sorun degil, ama en azindan forumda post acip bir haber verilmesi gerekirdi...
Destek ekibi lideri tarafından, resmi discord sunucusunda bilgi verildi. Tarih netleştiği zaman, forum ve sosyal medya hesaplarımızdan mutlaka duyuru yapılacaktır. Ek olarak bu bağlantı üzerinden discord sunucumuza katılabilirsiniz.

Cape_Mage

Üye
Destek ekibi lideri tarafından, resmi discord sunucusunda bilgi verildi. Tarih netleştiği zaman, forum ve sosyal medya hesaplarımızdan mutlaka duyuru yapılacaktır. Ek olarak bu bağlantı üzerinden discord sunucumuza katılabilirsiniz.
Discordu takip ediyorum ama "official announcements" kisminda bir duyuru goremedim. Sesli bir duyurumu yapildi, yoksa benim bilmedigim kanallarmi var?

Verdiginiz linke tikladim, benimde kayit oldugum discord sunucusuna goturuyor, ancak genel-sohbet diye bir kanal gozukuyor kilit isaretli. Sanirim duyuruyu kacirmamin sebebi o. Discordda mesaj atip ogrenmeye calisirim o kanala nasil girildigini.

Vision

Senior Moderatör
Discordu takip ediyorum ama "official announcements" kisminda bir duyuru goremedim. Sesli bir duyurumu yapildi, yoksa benim bilmedigim kanallarmi var?

Verdiginiz linke tikladim, benimde kayit oldugum discord sunucusuna goturuyor, ancak genel-sohbet diye bir kanal gozukuyor kilit isaretli. Sanirim duyuruyu kacirmamin sebebi o. Discordda mesaj atip ogrenmeye calisirim o kanala nasil girildigini.
Choose-language kanalından Türk bayrağına tıklayarak genel-sohbet kanalına erişim sağlayabilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt