Öneri Rastgele Çıkan Portallar ve Zindan

looksepic

Üye
Merhabalar, oyunu daha rekabetçi bir hale getirmek amacıyla şöyle bir sistem düşündüm. Tüm haritalarda belirli süre aralıklarıyla belirli miktarda rastgele portallar spawnlanacak. Bu portallar sizi bir zindana ışınlayacak ve bu portallardaki yaratıklar sayesinde tecrübe ve eşya elde edilebilecek. Zİndanlar seviyeye bağlı olarak değişecek ve her seviyeden kullanıcıya ödül olarak kendi işine yarayabilecek eşyalar suncak. Bu fikir daha da genişletilip grup zindanlarına dönüştürülebilir.

Temsili portal resmi:
full

efeklc

Üye
Bence de güzel bir öneri. Random olarak tüm haritalarda bossların çıkmasını önermiştim ben de. Zindan da benzer şekilde mantıklı bir öneri. Bu tür yan unsurlar olmalı kesinlikle. Aksi halde özellikle solo takılan büyük bir kitle oyunu bırakır 3-4 ay içinde ve pk atacak insan bulamıyoruz denilmeye başlar.

Karakterleri exp ve item olarak geliştirebilmek için bol sayıda etkinlikler olmalı.

bylegens

Üye
Yapılır mı bilemem ama yapılsa güzel olur, açıkçası ben kendi adıma pvp yapmayı seven biri değilim, diğer etkinlikler daha çok sarıyor.

huseyin35

Üye
8 saatte 1 ya da belli bir bir saatte bir boss çıkacağına zamanı da rastgele olmalı. Yine iyi oyuncular hortumu kendilerine bağlamış oluyorlar diğer türlü.

Nisshe

Üye
Merhabalar, oyunu daha rekabetçi bir hale getirmek amacıyla şöyle bir sistem düşündüm. Tüm haritalarda belirli süre aralıklarıyla belirli miktarda rastgele portallar spawnlanacak. Bu portallar sizi bir zindana ışınlayacak ve bu portallardaki yaratıklar sayesinde tecrübe ve eşya elde edilebilecek. Zİndanlar seviyeye bağlı olarak değişecek ve her seviyeden kullanıcıya ödül olarak kendi işine yarayabilecek eşyalar suncak. Bu fikir daha da genişletilip grup zindanlarına dönüştürülebilir.

Temsili portal resmi:
full
Böyle bir çalışma yaptıkları zaten duyuruldu :) 1v1 2v2 8v8 gibi zindanlara açılacak kapı ve içerde PVP olduktan sonra PVE olacak

vardenl111

Üye
bunların yanı sıra burhan bey oyunda gezerken meselea haddar da gözünüze sembol takıldı tıkladınız sizi özel bir yere çekecek dedi Zindan gibi falan

Nisshe

Üye
bunların yanı sıra burhan bey oyunda gezerken meselea haddar da gözünüze sembol takıldı tıkladınız sizi özel bir yere çekecek dedi Zindan gibi falan
Bahsettiğimde bu. Yaptığı bir röportajda detaylı olarak anlatmıştı burhan bey

baammbaamm

Üye
Güzel bir fikir.Diablo 3 oynayan arkadaşlar varsa orda da karşınıza şans eseri goblin cıkardı.Kestiğinizde çantasından yüklü miktar gold ya da sağlam item düşme ihtimali olurdu.Benzer bir düşünce.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt