KonTRGerilla
Üye

Merhabalar. Öncelikle Rise Online Oyununu bizlere sunduğunuz için teşekkür ederim. İlk günden beri vaktim oldukça oyunun aşamalarını takip ettim. Alpha ve Beta sürümlerine katıldım ve nihayet oyunumuzu oynamaya başladık. Benim sizlere biraz sitemim ve birde isteğim olacak. İlk olarak şunu söylemek istiyorum. Ben çalışarak aile geçindiren akşam olunca evine gelip biraz sitres atma amacıyla bilgisayarında bu oyunu oynayan bir oyuncuyum. Vaktimiz kısıtlı malum full online olupda slotlarda level kasacak durumumuz olmuyor. Birde vakti olan full online olan arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımız bizden daha avantajlı haliyle. İtem , para ve level konusunda. Benim gibi dışarda çalışıp parayı işinden kazanan ve oyuna getiren arkadaşları oyunda full online olup oyun paralarını sitelere satan arkadaşlarla rekabet ortamını aynı seviyeye taşımanızı istiyorum. Benim kendi fikrim şudur ki en azından oyun içerisinde otomatik atak yapan para toplayan bir oyun içi program getirmeniz. Biliyorum sizinde aklınızda vardır ve bu durumdan haberdarsınızdır. Fakat bizleri göz önünde bulundurup bu isteğimizi en kısa zamanda karşılarsanız seviniriz. Şimdiden daha güzel bi Rise Online için sizlere kolay gelsin.