Renk körleri hakkında gelen kod sorunu.

omertaa

Üye
Arkadaşlar merhabalar ,oyunda gelen makro kodunun çok fazla renkli olması benim gibi renk körü problemi olan arkadaşlar için büyük bir sorun oluşturuyor.Karakterim mage makro gibi vs herhangi bir program kullanmadığım halde kod geliyor.Tek başıma farm yaptığım zamanlarda gelen kodları göremediğim için her seferinde oyundan gir çık yapmak zorunda kalıyorum.Benim gibi bu problemi olan arkadaşlar için oyun yönetiminden acil olarak bir çözüm beklemekteyim.

snowbros

Üye
Bu güncellemede düzelteceklerdir bence çok tepki aldım bu durum

thedarga

Üye
hayır bu macro captha her yerde çıkıyor. town da - balık tutarken bile çıktı bana dün :S exp almıyorum / mob kesmiyorum macro captha nedir ya :S

mrares

Üye
hayır bu macro captha her yerde çıkıyor. town da - balık tutarken bile çıktı bana dün :S exp almıyorum / mob kesmiyorum macro captha nedir ya :S
Bankaya item atarken çıkmış görmemişim, balık tutarken çar nedense durmuş öyle de çıktı karşıma ama ben pek takılmıyorum çünkü mob kesmiyorum bir de makro durumu olmadığı için bende kafam rahat açıkçası.

JaxSui

J
Renk körüyüm ve neredeyse yüzde 80 inde relog attım. Yönetime ricamdır. Bir renk körü çalışanınız ya da test ekibinizde bir elemanınız olsun...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt