İstek Resmi Wiki Sitesinin Gerekliliği

PatroNNN

Üye
Her mmorpg'de olduğu gibi Rise Online'ı oynamak için de çok fazla bilgiye ihtiyacımız oluyor. Yeri geliyor taktığımız itemin tüm seviyelerindeki özelliklerini (ap, zehir hasarı, stat gereklilikleri vs.) bilme ihtiyacı hissediyoruz. Yeri geliyor jobların skillerinin hepsini tek bir yerde okumak istiyoruz. İtemlerin özelliklerini görmek için pazar gezmek zorunda kalıyoruz. Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir.

Biliyorum, belli başlı topluluk siteleri var ama buradaki bilgiler hem ciddi anlamda yetersiz hem de güven vermiyor. Bu durumda resmi bir wiki sitesine ihtiyacımız doğuyor.

Resmi wiki sitesi sayesinde insanlar bilgiye rahatça ulaşabilecek, oyundaki planlarını ona göre düzenleyecek... Yani anlatmak istediğim, büyük bir rahatlık olacak.

Eminim bana katılan birçok kişi olacaktır. Anlattığım duruma yetkililerin önem vermesi hepimiz için sevindirici olur :giggle::giggle:

enokaptan

Üye
Katılıyorum oyundaki tüm iyemleri detaylı görebileceğimiz bir araç olmalı

SvZ

Üye
Bence bilgilerin açık olarak verilmesi oyunun '' oynanış metasına '' aykırı olarak düşünüyorum. Tecrübe ederek, deneyimleyerek daha iyi olacağına inanıyorum.

PENCHE

Üye
Suan oyunda Wiki sitesinde verilebilecek bilgi sayisi cok az. Oyun icerik sayisi arttikca ilerde gelebilir.

washigo

Üye
Bence drop oranları hariç diğer bütün bilgiler paylaşılmalı

PatroNNN

Üye
Bence bilgilerin açık olarak verilmesi oyunun '' oynanış metasına '' aykırı olarak düşünüyorum. Tecrübe ederek, deneyimleyerek daha iyi olacağına inanıyorum.
Drop oranlarını ya da upgrade oranlarını talep etmiyorum. Objektif bilgiler ya istediklerim. Pazar gezmeden +8 spike'ın ap ve zehir hasarını görmek istiyorum mesela
Suan oyunda Wiki sitesinde verilebilecek bilgi sayisi cok az. Oyun icerik sayisi arttikca ilerde gelebilir.
Şu an bile ciddi ihtiyaç var

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt