6 ay millete tek atarken iyiydi sonra bir nerfte oyunu bıraktılar. Zaten böyle kalitesiz tiplere ihtiyacı yok Rise Online'nin.bitti dostum farmcıda degılım mageyım dun aksam cumartesi olmasına ragmen adam yokdu czde mage ekip zaten kalmadı yönetim mageleri biçti canlı yayında soru cvpda mage deyınce sesleri titredi cvp vermediler veremıyorlar çünki Mele game burası yönetim bunu msjı begenmez siler şimdi öle adillerki anlatamam sana
7 tane ( priest rogue warrior ) kime vurursa vursun tek atar zaten ki halende atıyor. İşin garibi mageyi karakterini anlamamış olup saçma sapan yorum yapmamız. Video yu dikkatli izleyin 3 deki skill e bakın arkadaş macro olduğu için skill kendi kendine basmaya devam ediyor boşta. Mageler macro kullanmadan geldi bu günlere. Elleriyle kastı np ve exp ini. Sizin playerliğiniz yapmış olduğunuz macro kadar. Oyunda R problemi olmasına rağmen maşallah macron iyi R vuruyor6 ay millete tek atarken iyiydi sonra bir nerfte oyunu bıraktılar. Zaten böyle kalitesiz tiplere ihtiyacı yok Rise Online'nin.
Ayrıca haftasonları PK 23.00'den sonra başlıyor.
Ne kadar kolay iftira atıyorsun7 tane ( priest rogue warrior ) kime vurursa vursun tek atar zaten ki halende atıyor. İşin garibi mageyi karakterini anlamamış olup saçma sapan yorum yapmamız. Video yu dikkatli izleyin 3 deki skill e bakın arkadaş macro olduğu için skill kendi kendine basmaya devam ediyor boşta. Mageler macro kullanmadan geldi bu günlere. Elleriyle kastı np ve exp ini. Sizin playerliğiniz yapmış olduğunuz macro kadar. Oyunda R problemi olmasına rağmen maşallah macron iyi R vuruyor
Boşta neden skill basmaya çalışıyorsun? Vurmaya çalıştığın karakter ile aranda 50 metre varNe kadar kolay iftira atıyorsun![]()
Blink mesafesini beklerken gayri ihtiyarı skill basmaya başlıyorum bazen. Makro kullanan bir warrioru ayırt etmek inan çok kolay. Beni biraz izlersen bu tip şeylere ihtiyacı olan biri olmadığımı anlarsın.Boşta neden skill basmaya çalışıyorsun? Vurmaya çalıştığın karakter ile aranda 50 metre var![]()
Hadi blink den dolayı skill basıyorsun gayri ihtiyarı peki R neden basıyorsun? Hem skill hem R yi gayri ihtiyarı basman biraz ilginçBlink mesafesini beklerken gayri ihtiyarı skill basmaya başlıyorum bazen. Makro kullanan bir warrioru ayırt etmek inan çok kolay. Beni biraz izlersen bu tip şeylere ihtiyacı olan biri olmadığımı anlarsın.
Dakikayi söylermisin?Hadi blink den dolayı skill basıyorsun gayri ihtiyarı peki R neden basıyorsun? Hem skill hem R yi gayri ihtiyarı basman biraz ilginç![]()
magenin özelliği zaten fazla vurmasıdır..siz bile partinze mage bulamadığınız için pk da isyan ediyosunuz .forumda ise ihtiyaç yok giden gitsin böyle saçma sapan yorumlar yapabiliyosunuz..ona ihtiyaç yok buna ihtiyaç yok diye diye manadan rowdan gelir umar hale geldiler..esnafın işi müşteri çekmektir müşteri kovmak değil..3 partı sizde 3 partı karsıda toplamda 50 kişi eder oyun yıkılıyor dıye vıdeo atıyosun..ayıp ayıp bu oyun 8 aydır geleşemiyorsa sizin yüzünüzden..hergün birileri bırakıyorsa sizin yüzünüzden..6 ay millete tek atarken iyiydi sonra bir nerfte oyunu bıraktılar. Zaten böyle kalitesiz tiplere ihtiyacı yok Rise Online'nin.
Ayrıca haftasonları PK 23.00'den sonra başlıyor
Evet 50x50 tamam sen haklısınmagenin özelliği zaten fazla vurmasıdır..siz bile partinze mage bulamadığınız için pk da isyan ediyosunuz .forumda ise ihtiyaç yok giden gitsin böyle saçma sapan yorumlar yapabiliyosunuz..ona ihtiyaç yok buna ihtiyaç yok diye diye manadan rowdan gelir umar hale geldiler..esnafın işi müşteri çekmektir müşteri kovmak değil..3 partı sizde 3 partı karsıda toplamda 50 kişi eder oyun yıkılıyor dıye vıdeo atıyosun..ayıp ayıp bu oyun 8 aydır geleşemiyorsa sizin yüzünüzden..hergün birileri bırakıyorsa sizin yüzünüzden..
Çünkü orada bir sistem var burada yok. Örneğin 65 lvl de mage ye toplu atak kırma atılırken malee ye atılmıyordu. Sanki mage staffla milleti tekte kesiyorda mageye için atak kırma yapmışlar. Rogue bir önceki skili ile bir sonraki skili arasında 300 damage fark varken magenin 60 ile 70 arasında 50 damage fark var. Staff skilindede durum aynı. Oto çimene ne varsa bütün takılara resist koydular. Mage onlarca kez nerf yedi ve doğal olarak oyunda mage kalmadı. Warrior kaç kere yada hangi itemi nerf yedi ? Ya rogue ? Malum oyunda onlarca mage videosu var aç izle bak bakalım düşüyor mu düşmüyor muBu oyunda hiç mage oynamadım acıldıgı gunden beri. Fakat knight online'da 2 yıl mage oynmadım 14k canlı aşırı yuksek resitli mele ekiplere alan skilli(nova) ile max 900-950 vuruyorduk hiçbir zaman tek novada veya 2 novada veya 3 novada mele pt dusurmedık cunku bu ımkansız matematıksel olarak. Ama biz mage oynamayı bılıyorduk hıcbır mele ekıpe kosup kosup suratına bakarak nova atıp aaa bunlar dusmedı demedık1 yılda yaklasık 2.5 mılyon np kasmıstık ama hıc bu mele dusmuyo dıyerek aglamadan meleye kafa atmadan
![]()
O kadar çok iyi biliyorsan şu sorununda cevabını ver. 50 tane mage clandan neden 2 tane mage clan kaldı ? Senin söylediklerine gelecek olursak koskoca boş yazdıkların çünkü herkes neyin ne olduğunu biliyor. Rogue gelecek 2400 vuracak warrior gelecek 1600 vuracak ben 1 k vuruyorum diye ağlayacaklar nerf üstüne nerf atacaklar. Skili nerf yedi stafı nerf yedi takısı nerf yedi. Oyunu bırakan 48 clan çöp bir şey bilmiyor ama siz kralsınız her şeyin en iyisini biliyorsunuz. Devam edin böyle bir zaman sonra boş bowl da boss kesersinizBen sana dıyorum 14k canlı adamları 900 vurarak kesıyoruz mılyonlarca np kastık sen bana dıyosun 6-7k canlı adamlara 900-1000 vurarak kesılmıyor. Kafa atarak elbette kesemeyeceksın oyunculugunla keseceksın ki şuan 2 ekip var gayet iyiler cok cok rahat ırk kaldırıyolar. Ama benı bosver bıse demedım say cunku bılen bırı zaten aglamaz hiç bişe demedım say bosver
Dün en az 8 farklı mage party ve 8 ayrı mage ekip vardı. Bir şey söylerken destekli atın be kardeşim. Oyunu oynamıyorsunuz sonra gelip burda ahkam kesiyorsunuz.O kadar çok iyi biliyorsan şu sorununda cevabını ver. 50 tane mage clandan neden 2 tane mage clan kaldı ? Senin söylediklerine gelecek olursak koskoca boş yazdıkların çünkü herkes neyin ne olduğunu biliyor. Rogue gelecek 2400 vuracak warrior gelecek 1600 vuracak ben 1 k vuruyorum diye ağlayacaklar nerf üstüne nerf atacaklar. Skili nerf yedi stafı nerf yedi takısı nerf yedi. Oyunu bırakan 48 clan çöp bir şey bilmiyor ama siz kralsınız her şeyin en iyisini biliyorsunuz. Devam edin böyle bir zaman sonra boş bowl da boss kesersiniz